Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza1733

midiana

Polecane posty

Gość mysza1733

czy ktoras z was stosuje midiane. Czy sa jakies skutki uboczne stosowania?

Gość littlechinesee
Jak przy wszystkich tabletkach :) osobiście przez połowę opakowania krwawiłam, obrzęk piersi i większy apetyt. Krwawienie ustąpiło, piersi bolą nadal. Kończę pierwsze opakowanie :)

Gość rerererrr333
ja stosuje i po 1 blistrze mam okropne wrazenia,wszystkie skutki uboczne:( duze bolace piersi,sennosc,tycie,ech brak slow

Gość littlechinesee
Miejmy nadzieję że niedługo to wszystko się skończy :D

Gość mysza1733
najbardziej boje sie problemow z cera. Najczesciej spotykalam sie z opiniami ze po tych tabletkach stan cery znacznie sie pogarsza.

Gość littlechinesee
Mysza spokojnie, moja cera po midianie wygląda fantastycznie :) więc może martwić się nie ma o co :)

Gość mysza1733
jesli tylko moja cera drastycznie sie nie pogorszy to reszte skutkow ubocznych jakos zniose. Z niektorych bylabym nawet zadowolona ;) chcialabym przytyc (przy wzroscie 170 cm moja waga waha sie miedzy 49-52kg) no i piersi tez moglyby troche spuchnac bo po ciazach troche wisza.

Jestem po 1-czym blistrze (wcześniej brałam Cilest,Yaz,a przed ostatnią zmianą Novynette).Na razie nie mam żadnych skutków ubocznych. Cera jest gładka,piersi w normie, waga na szczęście stoi w miejscu (po Novynette przytyłam 7kg w miesiąc),libido takie sobie (ale mam tak po wszystkich).Zobaczymy jak będzie po dłuższym stosowaniu.Mam nadzieję,że równie dobrze.

Gość mysza1733
o spadek libido tez sie troszeczke martwilam. Bo w koncu po co lykac tabletki jesli nie ma sie ochoty na seks.

Gość littlechinesee
Dokładnie :) jeśli wpłyną na Twoje libido tak jak na moje to Twój partner powinien zacząć zbierać siły :D

Gość bluzeczkazamszowa
Mój organizm akurat od razu polubił midianę i szczególnie marudził, noo, może troszeczkę na samym początku - cudów nie wymagajmy ;)

Gość taka ta czarna
hej ja po midianie czułam się fatalnie a przy drugim opakowaniu miałam zerową ochotę na sex,suchość pochwy i dostałam strasznego bólu wątroby.Od razu odstawiłam tabletki i wyniki miałam złe.

Gość Mateusz Glik
Midiana jak wszystkie leki antykoncepcyjne podlega bardzo restrykcyjnym badaniom i certyfikowaniu, które MIdiana pomyślnie przeszła. Jako lek generyczny (odpowiednik) podlega dodatkowemu atestowaniu, które zakończyła z wynikiem pozytywnym. Jednak mimo to organizm może różnie reagować na antykoncepcje hormonalna. Najczesciej pojawiaja sie jednak na poczatku przy zmianie tabletek. Mateusz Glik eRzecznik Gedeon Richter Midiana

Gość hellodarling
ta taka czarna : Jak długo próbowałaś przyzwyczaić się do midiany? Pierwsze reakcje bywają naprawdę ostre, jednak z czasem organizm może się przyzwyczaić i wszystko ustępuje

Gość marta56385093756tt
dziewczyny gdzie najtaniej we Wrocławiu kupię Midianę? Pllissss

Gość Ruda34
Biorę Midianę od 5 dni. Wcześniej przez kilka lat brałam jasmine. I moim zdaniem jest fatalnie Zero ochoty na seks (wcześniej partner już uciekal przede mną haha), ból jajnika i najgorsze-mega suchość pochwy. Po ostatnim seksie wszystko mnie boli, nie ma szans na kolejny w najbliższych dniach. Niby ten sam skład co Jasmine,ale zupełnie inaczej się czuję. a najgorsze, ze wzięłam zapas na cały rok, mam w domu 12 opakowań! chciałam zaoszczędzić,bo są nieco tansze od jasmine.