Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimmm

coś mi się stało

Polecane posty

Gość mimmm

Mam chłopaka od ponad 1,5 roku słowo ,,kocham" pojawiło się u nas po ok 0,5 roku i pierwsze padło z jego ust. Byliśmy ostrożni, żeby niepotrzebnie nie mówić o miłości nie będąc jej pewni.Przez rok czułam miłość do niego całą duszą i ciałem. Jemu bardzo zależy, czasami aż za bardzo co mnie trochę wprowadzało w zakłopotanie bo bałam się, że nie będę potrafiła się odwzajemnić. Zaczęły się wakacje. Spędzamy więcej czasu ze sobą. Wspólne wyjazdy itp. a z moim uczuciem coś się stało...zagubiło się gdzieś, prysło? Coś jest nie tak we mnie. Już nie myślę że go kocham teraz zastanawiam się co ja czuje i jak to możliwe??? Mam wrażenie że jedynym wyjściem będzie odejść, ale nie mogę coś mnie trzyma. Zależy mi. Nie mogę sobie wyobrazić jakbym to było bez niego. Mam mętlik w głowie i nie mogę przez to spać, jeść...ciągle chodzę smutna. Jak mam odnaleźć w sobie to uczucie?

Nie martw się, też tak miewałam, też ni raz do swojego faceta (teraz męża) tak czułam, że mi się znudził... Też było to na początku związku tak jak u Ciebie. Ale mijało mi to po 2,3 dniach. Miałam tak kilka razy. A potem im dłużej byliśmy razem tym to uczucie rzadziej przychodziło, aż w końcu minęło całkiem :) Teraz nie wyobrażam sobie być z kimś innym :)

Gość mimmm
chciałabym żeby tak było ale to już trwa ok 2 tygodni i nic... coraz większa pustka w środku.