Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusus

jak nauczyc dziecko?

Polecane posty

Gość niusus

Jak uczycie swoje dzieci nowych rzeczy? Probuje nauczyc corke ukladac wierze z klockow i idzie mega ciezko:/ Wasze dzieci tez maja problemy z koncentracja?

Gość niusus
up

Gość gfrdestgrfed
a to tego trzeba dziecko uczyć?? Samo sie nauczy na pewnym etapie rozwoju, poprostu na pewne rzeczy jest za wcześnie i choćbyś stawała na rzęsach to nie nauczysz. I wcale nie chodzi tu o brak koncentracji, tylko o niedojrzałość układu nerwowego. Eh nadgorliwe ambitne mamuśki...

Gość mama sama w domu...
w jakim wieku jest twoje dziecko?

Gość niusus
18 miesiecy

Gość niusus
ona ma b.dobra pamiec wiec mysle, ze to nie za wczesnie na to. Tym bardziej , ze jej rowiesnicy w wiekszosci potrafia to.

Gość paolla olla
mamusiu za dyche,zamiast uczyc dziecko bzdurnych rzeczy,sama zajmij sie slownikiem ortograficznym...:O:O

Gość niusus
to mnie uspokoilas ;) Bo wszedzie czytam co to matki nie opowiadaja.. co dzieci nie umieja itp.. Jedna to nawet stwierdzila, ze corka 22 miesiace umie liczyc ;)

mój jak widzial klocki poraz pierwszy nie wiedzial co sie z nimi robi,ale jak zobaczyl jak ja je ukladam tez zaczal.Jesli twoja corka jest za mala na takie zabawki to nie bedzie wiedziala. Moj jako 8 miesieczniak potrafil posegregowac figury geometryczne,takie jak kolko,kwadrat,trojkat,mielismy takie zawieszki/gryzaki i zawsze je segregowal :D a teraz ma 20 miesiecy i sam zaklada buty(tenisowki) i sandały,czapeczkę z daszkiem,zdejmuje majtki,spodnie,pieluche rano,bo w dzien robi juz na nocnik a jedynie na noc zakladam i takie tam... :D