Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze ale mam pecha 1111111

ARAB ;((((((((((((((((((( ALE PECH

Polecane posty

Poznałam fantastycznego chłopaka. 3 miesiące randkowania, cudowne chwile. Ostatnio przedstawił mnie rodzicom. Byłam naprawdę szczęśliwa. I co się okazuje :/ Że jego babka była turczynką :( Zwaliło mnie to z nóg. Nie wiem co robić. Byłam naprawdę zakochana ale na litość boską to jest ciapaty arab 😭

co to znaczy????

Gość raport dostarczenia
No i kuwa co z tego że to potomek tyrczynki? To nie robi z niego kogoś gorszego. Pozatym skoro jego rodzice i dziadkowie mieszkają w Polsce od dawna to on jest Polakiem całą gębą i myśli jak Polak. Właściwie to nie napisałaś co ci konkretnie przekszadza w nim oprócz jego babci. Skoro dał ci cudowne chwile, a Ty dramatyzujesz z takiego powodu i być może chcesz go za to odtrącić... To jesteś pusta.

eh :( Dzięki :* Wiem że staracie się mnie pocieszyć, ale ciągle strasznie mnie to gryzie.

Gość jeśli nie chcesz być
przerobiona na kebaby to uciekaj od tego turka, albo dobrze mu sie przyjrzyj to moze to kawa turek zbożowa?

Gość raport dostarczenia
Zresztą piszesz że "byłaś naprawdę zakochana" moim zdaniem tylko ci się wydawało to "naprawde zakochanie" skoro jego korzenie tak ci przeszkadzają, gdybym miał podobną sytuację z dziewczyną miałbym to w dupie, kto był jej przodkiem, widać jesteś jakąś smarkulą, albo siksą. Niech Bóg broni mnie przed podobną pustą idiotką.

Gość MAX 22
Odpuść go sobie bo jak widać jesteś rasistką a z tego się nie wyrasta, a szkoda chłopaka. Można byłoby się azstanawiać gdyby oboje radziców miał Turków, bo inna kultura, religia i zwyczaje, ale babka? To raczej z Tobą jest nie tak.Ale najpierw trzeba było go poznać, jego charakter, zwyczaje, zapatrywanie na życie, jaką religię wyznaje, a Ty nic na ten temat nie piszesz tylko od razu jego babka Ci się nie spodobała. Przedstaw jemu swoje drzewo genaologiczne może i jemu w twojej rodzinie ktoś się nie spodoba. Poza tym podoba mi się ten pomysł że dziewczyny zaczym pójdą do łóżka z chłopakiem to prześwietlą go do 10-tego pokolenia. Może nie byłoby tyle wpadek??????????????

"Byłam naprawdę zakochana ale na litość boską to jest ciapaty arab" a ty jesteś durną ciapatą polką, naprawdę... zostaw chłopaka, bo tylko traci z tobą swój czas. Niech znajdzie sobie jakąś normalną dziewczynę:)

Gość fygcuj
ja bym go brała

gdybyś naprawdę była w nim zakochana, to jego babka mogłaby być nawet chinką, a ty miałabyś to gdzieś... a tak to po prostu zostaw go komuś, komu będzie na nim zależeć...