Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penelope2011

Czy mozliwe jest stworzenie takiego zwiazku?

Polecane posty

Gość penelope2011

Zwiazku, w ktorym partnerzy sa dla siebie calkowicie wierni, czesto sie smieja, sa przyjaciolmi i kochankami zarazem. Robia wiele rzeczy razem,. czesto wyjezdzaja na wycieczki, chodza razem do kina, kanjpy, do znajomych, mowia o sobie bardzo milo, sa partnerami we wszystkim i tak jest zawsze. Tak mozna? Mozna stworzyc taka wielka milosc oparta na przyjazni, wspolnych rozrywkach

Gość ........kropka....
oczywiście , ze tak !!! pod warunkiem, że to prawdziwa miłość, gdzie jedno za drugim pójdzie w ogień! Wiem co mówię :)

Mozliwe np w filmach.. W zyciu to różnie bywa. Nawet w największej milosci zdażają sie zgrzyty. Zacznij żyć a nie marzyć ;)

Gość penelope2011
Czasami widze jak pary zostawiaja swoje dzieci u tesciow i jade gdzies na jakis fajny urlop bo chca miec troche czasu dla siebie a podczas tego urlopu swietnie sie bawia uprawiaja razem bardzo fajny namietny seks. Pary, ktore chca korzystac z zycia RAZEM, zarowno mezczyzna jak i kobieta godzace sie na pomysly, wypady, wspierajacy sie niesmaowicie..ah

Gość zle mi bez ciebie........
mozliwe...ale do tego trzeba milosc prawdziwa i wielka.wiem co mowie:(

Gość penelope2011
najsterklepka oczywiscie bylyby klotnie bo to nieuniknione ale chodzi mi o ogół, ze partnerzy byliby tak niesamowicie dobrani,ze robiliby wiele rzeczy razem (ale oczywiscie nie wsyztsko,zeby sie nie znudzic soba, czadami osobne wypady do pabu sa wskazane) i sie bardzo mocno kochali

Gość penelope2011
Bo widzicie, zauwazylam,ze jak ludzie sa w dlugim zwiakzu to im sie nei chce. Albo jednej stronie albo drugiej tekty typu "idziemy dzisiaj do kina?" "- a nie.. nie chce mi sie zmeczony/-a jestem" (nie jednorazowo ale zawsze). Pozniej wszytsko sie pierdzieli

my dokładnie tak mamy...i nie ma mowy o nudzie ;) czasem zdarza sie pełna zgodnosc i juz.