Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieomeme

agresywny brat bije babkę i matkę

Polecane posty

Gość bojesieomeme

a mnie nie ma w domu, juz mam swoja rodzine przesuwa granice z kazdym razem, nie wiem co robic jest niepelnosprawny umyslowo w stopniu lekkim kochamy go wszystcy ale nie pozwole by znecal sie nad nimi nie ma ojca, nie zyje co zrobic , tak aby sie nauczyl ze nie moze ale zeby tez nie trafil do wiezienia ;/ jestem zdesperowana pomocy

Gość MAX 22
Jak tylko podniesie rękę na kogokolwiek machnij mu mieszanką pieprzu i papryki w oczy , po paru razach przejdzie mu agresja. Kochać go możecie ale jeszcze dużo problemow przwed Wami, ponieważ nie mieszkasz z nimi to postaraj się o ośrodek dla brata, bo będzie z nim jeszcze gorzej i sama idż do lekarza bo potrzebne są silniejsze leki na uspokojenie. Musisz pomóc rodzinie, bo matki są współuzależnione i mama nic w tym kierunku nie zrobi.

Gość bojesieomeme
dokladnie tak jest ona go broni, jestem bezradna na odleglosc a w osrodku nie bedzie gorzej? poza tym on jest pelnoletni i nie jest ubezwlasnowolniony , nie zgodzi sie na osrodek sama jestem za tym by ktos mu wpieprzyl, nigdy nie dostawal bicia, matka sie z nim cackala bo byl "inny" chciala mu nieba przychylic

Gość bojesieomeme
nie moge przestac o tym myslec jakie sa skutki ubezwlasnowolnienia i co trzeba w tym celu zrobic by to osiagnac?