Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolllda25letnia

dlaczego ludzie są tak podli???moje kolezanki...

Polecane posty

Gość izolllda25letnia

mieszkaam w bloku z rodzicami i siostrą..i nigdy zadna kolezanka nie mowila ze w tym wieku powinnam juz mieszkac sama..Jak zaczło nam sie powodzic ostatnio i kupujemy dom gdzie ja bede miala cały dół dla siebie...To nagle kazda robi kasliwe uwagi,ze powinnam sama juz mieszkac w tym wiekuuu.. Kuwa...a jak mi sie dobrze mieszka z rodzicami to nie moge...Mam sama mieszkac w kawalerce(stac mnie moge ja kupic)ale nie chce...Poki co zerwalam z facetem i nikogo nie mam..To dlaczego mamz nimi do domu nie pojsc skoro caly dol bedzie moj... Mam juz dosyc tych zlosliwych uwag.. Podobnie jak planuje wyjazd w pazdzierniku do indii(moje marzenie)Kazdy mi mowi ze nawet jakby mu doplacali to by nie pojechal bo tam syf brud itp...Wydaje mi się,że ludzie przesatali mnei lubic od kiedy zaczełam stac lepiej finansowo..Te uwagi sa tak zalosne...ze szlag mnie trafia

Gość res będzie widoc
res będzie widoc

Gość raport dostarczenia
Olej to. Bądź szczęśliwa mieszkaj tam gdzie chcesz. Nic je to nie obchodzi, to tylko durne stereotypy masz tyle lat to rób to czy tamto.

Gość Ciemna strona keczupu
Zwykła zawiść i tyle. Zazdroszczą ci bo ich nie stać na takie rzeczy

Gość pomaranczowa gruszka
nie przejmuj sie, w naszej czesci swiata wcale nie jest powszechnie utarte ze w wieku 20 lat masz sie wynosic z domu i tyle...a ze kolezanki sa kasliwe? powiedz ze to Twoja sprawa i tyle..sama mialam wielu znajomych ktorzy wyprowadzili sie dopiero w wieku 30 lat od rodzicow, niestety nasz kraj nie daje mlodym ludziom mozliwosci wyprowadzki w wieku 20lat...realia sa jakie sa, praca w trakcie studiow nie pozwala na splate kredytu albo wynajem samemu..a nie zawsze masz ochote mieszkac ze znajomymi, roznie mozna trafic....a meiszkanie z rodzicami, tym bardziej w duzym domu, to w ogole - nie zastanawiaj sie

mieszkasz z rodzicami? to ci dowala, ze w tym wieku gtrzeba miec faceta, a ty z zmamusia etc, bo kase maja i tak ci wygodniej wstyd!! bys sie od nich wyprowadziął to by dowalili, ze nie masz za grosz szacunku, rodzice taki dom, a tobie sie ksiezniczko nie podoba, sama chcesz meiszkac, bo za duzo sprzatania by było ...witamy w polsce, witamy wsród kobiet, co nie zrobisz znajda powod by ci dojebac. zyj swoje, wal innych. powodzenia i uszy do góry.

a mi się wydaje, że twoi znajomi są po prostu zazdrosni i tyle, żal im dupe ściska;) dlatego nie przejmuj się nimi:)