Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stiarne

acculift na worki pod oczami

Polecane posty

Gość zgrabnynosek
Tak. Nosy bardzo często niewychodzą , i poprawka jest już niewskazana , bo z czasem może nos sie rozlecieć . ja miałam poprawiany nos . zafundowałam sobie taką traume przez rok czasu , że niezapomnę tego już nigdy . Dr Grażyna Nasińska Jurek ładnie robi nosy, i się stara .

Gość małama
wielka mi nowość , że ktoś błędy robi na forum haha :-) . Jedni wolą starszych doktorków , a inni młodszych i co w tym dziwnego po co tu jakieś docinki . szczyt z wawy też jest dobry z tym że on dziennie po 5 operacji robi a terminy ma bardzo odległe 8 miesięcy czekania na operację.

Gość hydbogdcn
Powiedzcie mi proszę . Czy ta tradycyjna liposukcja też pozostawia dziury? Wyglądam jak pelikan z drugą brodą chcę usunąć tłuszcz tylko czym najbezpieczniej?

Gość anna!
tu chyba nie chodziło o wiek człowieka 40-50 lat, bo patrzac od tej strony nie jest mało. Chyba chodziło o doświadczenie z danej dziedziny. Najpierw 6 lat akademii medycznej. Najkrótsza specjalizacja trwa minimalnie 4 lata najdłuższa minimalnie 6,5. Maksymalnie może trwać nawet kilka lat więcej. Wystarczy sobie policzyć ile mamy lat po ukończeniu wszystkiego . Wiek lekarza ma duże znaczenie w kwesti doświadczenia wiadomo że , np : lekarz 50cio letni będzie miał dużo większe doświadczenie niż lekarz 40sto letni ,a 10 lat różnicy to jest sporo

Gość przereklamowani
Cała kafeteria aż dudni od reklam dr kruka , pani turczyńskiej dra zdzitkowskiego , i to już zrobiło się niesmaczne .

Gość dfu8vbnm
na worki pod oczami dziala najlepiej masc na himoridy, moze brzmi banalnie ale efekt murowany:)

Gość do przereklamowani
I dlatego nigdy bym się nie wybrała do tych lekarzy, - dużo reklam = murowana klęska.

Poncia, profesor zyje i ma sie dobrze, a jego autorytetu nie ma sensu podwazac, bo zrobil i robi tyle niesamowitych rzeczy ze niejeden chirurg w Pl chcialby miec jego rece. Dla profesora robienie cyckow, nosow czy innych glupot to tylko odprysk temarow chirurgicznych i tego czym sie tak naprawde zajmuje, a zajmuje sie chirurgia plastyczna odtworzeniowa, sklada do kupy ludzi po wypadkach i przywraca im wiare w ich nieszczesny los. Niestety to dziedzina malo platna a zeby miec kase i godne zycie, "dorabia" na cyckach i innych bzdetach..

Gość dekle
Karkołomny to jest ww zabieg na powieki !poncia i inne tu niby kimkolwiek jesteś zachowujesz się jak psychol siedzisz i co rusz podszywasz się pod inne osoby !

Gość Nathaly83
Hahaha cycki znalazła swoje na portalu randkowym :-) . Zaraz padne :-) . powieczka żałosna jesteś ! Ciekawe jak je rozpoznałaś ? Może po sutkach , a może były podpisane że to Twoje ? Buahaha ... Ludzie nie takie rzeczy wstawiają !

Gość Basiax
Ja miałam plastykę powiek u Dr Szczyta. Świetny specjalista. Pierwszy raz słyszę o likwidacji przepuklin tłuszczowych inną metodą. Gdyby była dobra to wszyscy chirurdzy by jej używali .

Gość zapraszamy na reklamy :-)
Identyczny temat jest , jeśli dobrze pamiętam lipoliza laserowa 3 generacji . Przecież to ewidentne naganianie pacjentów, i tak jest to podejżanie , że aż śmieszne! Od kiedy to pacjentki tak bronią lekarzy ?!

Gość jaksieniemakientowtosiereklam
Profesorowi Kobusowi zaden chirurg do piet nie dorasta! Profesor nie zniza sie do poziomu lekarzykow ktorzy na kafeteri maja swoje znajome lub kogos z rodziny kto siedzi i nagania im pacjentow. Nie usuwa zlych opini ze strony znanylekarz.pl! Profesor wydal atlas chirurgi plastycznej! Skoncz juz te zalosne reklamy bo na wymioty mnie zbiera juz od nich. Dobrze wiesz ze tylko na kafeteri mozesz sobie pozwolic na te klamstwa! Jasne! Wszyscy sa zadowoleni z acculiftu! Smiechu warte! Te gowno wypala dziury pozostawia pod skora czarne martwe takanki, zgrobienia i nierownosci!

Gość jaksieniemakientowtosiereklam
Najwazniejsze jest to,ze profesor Kobus jest chirurgiem plastyczneym z powolania. Stara sie wykonac tak operacje aby efekty byly jak najlepsze. Do takeigo chirurga ludzie zawsze beda mieli szcunek i zawsze beda go wspominac jak najlepiej!

Gość kaddd
szkoda, ze prof. Kobus to juz bardzo wiekowy chirurg :( no ale jeszcze na szczescie w pelni sil i w pelni sprawny :) oby jak najdluzej!!!

Gość a ja bym
dala Profesorowi pokroic sie chyba cala. Jedyny chirurg do ktorego mam ogromne zaufanie.

Gość a ja bym
Jeszcze jedno! Profesor robi ciezkie poprawki po ulomnych lekarzach, ktorzy nie potrafia wykonac nawet najlatwiejszych zabiegow,a mniemanie maja o sobie jak by byli pionierami. Oby jak najdluzej Profesorze!

Gość Basia050
Całkowicie zgadzam się z wypowiedziami poprzedniczek. Prof.Kobus ma nie tylko ogromną wiedzę w tej dziedzinie (w Polsce nikt mu nie jest równy,ponieważ chirurgów tych z pierwszej ligi on szkolił i przyuczał do zawodu) ale również poprawia to,co inni lekarze chirurdzy czy medycyny estetycznej zniszczyli doprowadzając tym samym do totalnego oszpecenia. Prof.Kobus jest lekarzem odpowiedzialnym i jego motto brzmi "przede wszystkim nie szkodzić" Prof. nie obiecuje cudów ani nie rzuca czczych obietnic,ale wykonuje swoją robotę z najwyższą klasą i dokładnością. Może jest lekarzem małomównym lecz za to, bardzo konkretnym i niezwykle odpowiedzialnym za to co robi i nie pozostawia pacjentki samej sobie,jest po prostu wspaniałym lekarzem. Miałam to szczęście być pacjentką prof. po nieudanych zabiegach laserami i thermage i dzięki prof. odzyskałam to, co zniszył mi inny lekarz. Czeka mnie jeszcze jeden zabieg u prof. przeszczep tkanek miękkich, które zostały bezpowrotnie zniszczone zbyt inwazyjnymi zabiegami laserów i FR (niestety,smutne to,lecz prawdziwe). Pozdrawiam.

Gość To mi się podoba
Motto które brzmi " nie szkodzić". U nie których lekarzy motto niestety brzmi inaczej :" nachapać się jak najwiecej kasy"! Jak można być tak podłym wiedząc, że jeden z drugim nie potrafi ustawić odpowiednich parametrów laserów i świadomie narażać procentów na oszpecenie.

Gość Barbara Baśka Baś
Polecam serum pod oczy i na górne powieki z linii Dermatopoietin. Działa REWELACYJNIE! wszystko w pakiecie :likwidacja cieni, worków i opuchnięć pod oczami a do tego fantastycznie działa na górną powiekę - unosi i likwiduje nadmiar skóry jak lifting. Do kupienia wyłącznie online , trzeba sobie wrzucić w google dermatopoietin. Polecam)

Gość ltdgq
do powieczka, i do poncia! ale wy klamiecie, wszedziej wtykacie swoje wstretne, brudne mordy!!!!! o ile to nie jedna i ta sama psychopatka. Charakter to Ty musisz miec niesamowicie wredny, i obludny. Pokaz mi efekty tego acculiftu na powieki dolne,a chetnie je ocenie.NO ale przeciez ich nie posiadasz, bo Ty tylko robisz rekalme. Nawet na realselv jest tak malo informacji o tym tandetnym acculifcie,a juz tym bardziej na powieki dolne. Taki zabieg jest zabroniony w ta okolice!!! Ciegle klamiesz ludzi? Wszedziej Cie pelno! Bawi Cie to jak ludzie przez Ciebie zostaja okaleczeni? Dla mnie jestes zerem! Gnida, nic nie warta!!! Zapamietaj to sobie! Zwykla sciera, ktora bawi sie ludzkim zyciem, i ich nieszczesciem.