Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjdkgjnd

co myslicie o takim stroju?

Polecane posty

Gość gjdkgjnd

Tunika, leginsy 3/4 z koronka na dole i teraz moje pytanie dotyczyc bedzie butow, czy zalozyc podkolanowki i do tego czarne baleriny, czy gole nogi i sandalki na plaskim. Mi sie wydaje ze sandalki nie pasuja, bo ta tunika nie jest taka sportowa tylko taka troszke bardziej elegancka ale nie az tak przesadnie z jakims kolnierzem czy cos :P Poradzcie cos:)

Gość gjdkgjnd
Mam 20 lat jak cos:)

Gość gjdkgjnd
to oczywiscie podszyw;/ prosze was o powazne odp:)

Gość gjdkgjnd
czasem przebieram się za złego wilka i zakradając się do obórki sąsiada straszę młode cielątka i jałówki:classic_cool:

Gość gjdkgjnd
?

Gość Ciemna strona keczupu
Z opisu stroju wnioskuję, że lubisz ubierać się kiczowato

Gość gjdkgjnd
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Obawiam się, że legginsy z koronka już wyszło z mody :O i wogole ten zestaw jakoś mnie nie przekonuje...

Gość gjdkgjnd
Ale to nie chodzi o to czy wyszly z mody czy nie, mi sie podobaja i gdybym miala patrzyc co jest jeszcze w modzie a co nie to niektore ciuchy ktore moglam kupic calkiem nie dawno poprostu musialabym wyrzucac. Dlaczego sadzisz ze kiczowato? nie rozumiem co w tym jest nie tak? pewnie chodzi wam o szpilki??? jakos nie lubie chodzic na codzien w szpilkach, poza tym mam dopiero 20 lat i chyba nie musze w tym wieku zakladac jakichs garsonek lub cos w tym stylu, bez przesady;/

Gość gjdkgjnd
Tunike mam taka granatowa ale nie taka bardzo ciemna i pod spodem kawalek baialego tak jakby bluzka pod tym a to niebieskie tak wisi luzno u goryi wtedy widac to biale, dekolt okragly. Trudno wytlumaczyc ale mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi:)

Gość jsdsfhjsdfhkk
Zestaw masakra. Straszna wiocha. Kocham elegancję...

Gość gjdkgjnd
Dlaczego tak sadzisz? Moze poprostu jestes starsza ode mnie?:)

Gość figuraaaaaa
gole nogi, nie pasują legginsy i podkolanowki, bez sensu

Gość figuraaaaaa
ja bym tak: tunika+legginsy, gole nogi+ sandalki na obcasie

Gość gjdkgjnd
nie dam rady do balerinek golych nog;/ a sandlaki na obcasie owszem mam jedne ale takie juz troche nie za bardzo:P tzn zniszczone nie sa ale jakos juz mi sie nie podobaja, na szpilce czarne, z przodu klamerka srebrna tylko nie na srodku, z boku

Gość gjdkgjnd
Widzialam wiele dziewczyn w leginsach i podkolanowkach, o tym nawet nie pomyslalam ze nie pasuje;/

Gość figuraaaaaa
a jakies polbuty na obcasie? generalnie ja nie lubie plaskich butow typu balerinki

Gość gjdkgjnd
a mi wygodniej na plaskim;/ tylko o to chodzi ze nie lubisz czy Ci sie nie podobaja? bo do dzinsow np uwielbiam baleriny. Nie rozumiem czemu wszyscy ze paskudztwo, a zwykle leginsy ktore roznia sie tylko tym ze nie maja koronki sa ok;/ bez sensu to...

Gość szukamy AGI
nie pasują legginsy i podkolanowki jesli nie chcesz sandalow, ubierz balerinki ze takmi mikro stopkami co nawet ich z butow nie widac-nie wiem jak to sie 'fachowo'nazywa... :)

mila jak zawsze----------no fakt masz racje stara baba w leginsach wygladala by pewnie fatalnie ale chodzi mi o zestaw jaki opisuje autorka jakas tunika granatowa z bialym jak do szkoly i te nieszczesne leginsy z koronka o niebo lepsze sa do kostek no i do tego baleriny a nie jakies sandaly i do tego zniszczone cza jakos tak

Gość gjdkgjnd
nie zniszczone, nic takiego nie pisalam, sandaly kupilam dwa tyg temu, zreszta nie wazne. czemu do szkoly bo jest biala wstawka? a to co wg was kazda biala bluzka nadaje sie tylko do szkoly?;/ czy to wazne gdzie? nie wiem, poprostu dajmy na to do kolezanki, do chlopaka...

Gość gjdkgjnd
a co do tych specjalnych stopek co mowicie to wiem ze sa ale mam takie waskie baleriny z przodu wiec watpie ze zakryly by te stopki a widzialam u kolezanki ze bylo widac, miala czarne baleriny i fioletowe koronkowe stopki wystawaly spod tego, cos okropnego

Gość czyzby randka??
pewnie chcesz iść na jakas randke. Wychodzac po prostu z domu nie pytalabys jak to wyglada. Zakladalabys cos wedlug wlasnego uznania i szla do kolezanki. A na randke beznadziejnie tak to bym poszla (albo i nie bo nie lubie leginsow) na targ na zakupy po ziemniaki.

Gość gjdkgjnd
zadna randka, mam faceta od 3 lat, ale nawet nie mialam zamiaru dzis tego zakladac. Tak tylko pytam, codzienny ubior. Chodzilam juz tak a teraz jakos od dawna nie zakladalam wogole leginsow i tak mnie naszlo na to zeby spytac:P