Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rambarbarka21

Moja koleżanka jest nienormalna

Polecane posty

Gość rambarbarka21

Ciągle twierdzi że jest dziewicą, a miała już 6 chłopaków i z każdym uprawiała sex oralny, z ostatnim nawet analny. Ale mimo to uważa że skoro jeszcze nie było sexu normalnego, znaczy się klasycznego to ona jest dziewica. I najlepsze że chce czekać z seksem do ślubu. Chore to dla mnie :o

Ależ całkiem normalna "logika" wykreowana przez mężczyzn. Od wieków traktują hymen jako oznakę dziewictwa, no to mają takie dziewice, na jakie zasłużyli. :P :D

Gość Vialeyyyyyyyyyyyyyyyy
Sorki ale nie rozumiem jak wygląda sex normalny ? czym sie rozni od oralnego??

No własnie wiem. Jakis problem?

A tam nie normalna..ona o Tobie pewno sądzi podobnie. Dziewictwo ma dwa aspekty..pierwszy błona dziewicza i u niej faktycznie nie naruszona. druga obcowanie z facetem, kobieta..no tutaj to nie jest dziewicą..ale widocznie jej chodzi o mechanike..jej sprawa.

Nie nie mam zamiaru opisywac ci zeby coś udowodnic. jakwyrazniej ty czegos nie rozumiesz..

A jaki ma o zwiazek z powyzszym tematem? Tak na marginesie to wiem tylko ze pytalam o sposoby o ktorych mogę nie miec pojecia rybko. ;]

A informacje ze uczeszczam do Gimnazjum pojawiła ci sie ze zrodła o nazwie?? Twoja wyobraźnia rozumiem.? Wiesz nie warto używac faktów, które nie są potwierdzone i kumulują się tylko i wyłącznie w Twojej głowie. Rybko:P

Gość ssaasdddd
bo z fizycznego Anatomicznego punktu widzenia to ma jeszce zachowaną bone dziewicą i fizycznie jest dziewica patrząc z pounktu medycyny, no ale w praktyce to takie scierwo z niej infantylne

Nie znasz zanczenia słowa "kumulują" ?? Istnieje coś takiego jak Słownik. Pewnie o tym jeszcze nie słyszałas patrząć na sens Twojej powyższej wypowiedzi.;]

Szkoda mi moich wiarygodnych wypowiedzi na Twoją płytką intelektualnie osobę. Także nadal utrzymuje fakt iż powinnaś odwiedzić kilka stron słownika. A tymczasem ja zajmę się sprawami które wymagają dojrzałej wypowiedzi. Pozdrawiam cię Rybko. ! :**

Zdaje się, że pod nakrętkami soków Tarczyna są mądre słowa. Może kup sobie zgrzewkę, bo widzę, że bardzo się starasz pisać używając mądrych i trudnych słów, ale słabo Ci to wychodzi.

Ty dziecko na V - ogłaszam wszem i wobec, że nie bedę przez tydzień jeść i palić. A dlaczego? Odłożę na Słownik języka polskiegopod wezwaniem Pana Kopalińskiego Władysława. Poproszę o adres. jestem zdeterminwoana.

cmok;*

Gość po tymbarkiem
tępa babo, nie pod tarczynem

Gość hymymymymymymymymymymymymymymy
Nie rozumie czym się różni seks oralny od normalnego... :o Zaraz padnę :o I się jeszcze wykłóca, że inteligentna jest.

Gość hymymymymymymymymymymymymymymy
A z tym dziewictwem do ślubu to moim zdaniem żenada. Kiedyś w "Rozmowach w toku" oglądałam o dziewczynach z liceum, które trzymały dziewictwo do ślubu i zakładały sobie jakieś kluby dziewic. Ale nie przeszkadzało im to właśnie w oralu i analu. Błonka to nie wszystko, przecież to zwykłe zakłamanie, chodzi o to żeby do ślubu iśc 'czystym' na ciele, a nie tylko z błonką. Jeżeli już ktoś się upiera z tym seksem po ślubie dopiero, oczywiście.

Gość Matti0607
Ale wy dziwne jesteście - róbcie sobie oral, anal, co wam się podoba ale dziewictwo (czytaj błona) to ważna rzecz - jesteśmy wtedy pewni, że trzy miesiące po ślubie nie przyprowadzicie do domu bachora z poprzedniego związku. Może to atawistyczne podejście ale społecznie uzasadnione. ;)

matti,a wy jak macie zamiar uporac sie z problemem przypadkowego zostawiania swoich dzieci gdzie popadnie? i pozniej wylazi szydlo z wora po latach tatunio sie dowiaduje,ze ma dodatkowego syneczka albo corunie:/ faceci tez niezle ziolka wiec nam tu nie wyjezdzaj z ta blona.