Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drobna pani

Nic nie czuje !!!

Polecane posty

Gość zenonekpero
hehe ; D

Gość zenonekpero
juz o tym rozmawialismy i jest ok, ale pomimo kompromisu nie mam pojecia jak powinnienem sie czuc co z tym zrobic czy po prostu o tym nie myslec, dac sobie z tym spokoj i dalej cieszyc sie tym zwiazkiem. w koncu juz 4 lata

Gość bajabongo o bongo baja
nie wiem w jakim miescie meiszka autorka,ale ja wymienialam chyba po 21 zamki w drzwiach. poszperalam w necie,zadzownilam i facet w 30min wyminil na wypasiony zamek. tyle,ze to bylo pare lat temu, moze z 6? moze wiecej. zaplacilam za gerde 500zl wtedy.

Gość osemkaosemka
podziwiam

Bylo spokojnie .Weszlam do firmy przywitalam sie ,podeszlam do nie go i poprosilam o klucze wiec cos tam pieprzyl ,ze on niewie o co chodzi itp wiec powiedzialam ,ze o te serduszka ,ktore dostal od "kolegi" sms -em .Powiedzial ,ze odda klucze pod warunkiem ,ze zgodze sie na dzisiejsza rozmowe ,ze przyjdzie po pracy bleble ble .Przytaknelam na zgode i wzielam klucze .

Wlasnie wyslalam sms ,ze nie spotkam sie i zakazalam przychodzic .Wieczorkiem bede musiala sie gdzies ulotnic z domku .

obstawiamy co wymysli: 1. to była pomyłka 2. dziewczyna pomyliła numery 3. dziewczyna na mnie leci i sie upiła 4. to Twoja wina (to ich ulubione) 5.....

Gość osemkaosemka
teraz najlepiej umwow sie z kolezankami na jakis balet wieczorem a on niech czeka

rozwódkaaa - haha masz dobre teksty ;) Pewnie kolega pomylil sie i wyslal mu sms z serduszkami Dzisiaj przeszlam sama siebie i nie mam sily na jego wywody .Pewnie bym przytakiwala dla swietego spokoju a i tak bym zrobila swoje ... Wiec niema sensu na jaka kolwiek rozmowe .

Gość kaj9120msl;
ano nie ma sensu na jakakolwiek rozmowe 🖐️

Tak sobie mysle ,jak facet moze dzialac na dwa fronty ? przeciez to i tak sie wyda .Przykre to kuzwa

Gość desdemonjusz
Mieszkaliscie razem. Tak dobrze sie kryl do czasu tego smsa? Nic nie zauwazylas? Nic podejrzanego? Zadnej zmiany w jego zachowaniu, w nim samym?

mi sie wydaje, ze już obydwoje się męczyliscie razem, ale szacunek i dobre wychowanie nie pozwalało na zerwanie. On się dusił i uciął sobie romans lub tylko flirt, a Ty Teraz masz okazję do zakończenia tego pseudozwiązku. I wszyscy będa żyli długo i szczęśliwie, ale osobno.

16:35 [zgłoś do usunięcia] Timon Tak sobie mysle ,jak facet moze dzialac na dwa fronty ? przeciez to i tak sie wyda .Przykre to kuzwa Może na dwa, może na trzy... Wyda się, albo i nie ;) Frajer z niego i jeszcze niedoświadczony w działaniu. Nie rozdaje się obcym dziniom numeru tel. a jeśli już - telefon się wyłącza. Po wejściu do domu. :D

"faceci mysla, ze jestesmy tak naiwne" bo troche naiwne musimy być, inaczej by ludzkość wymarła, ale kuźwa wszystko ma swoje granice!!!

Gość sseilija
Autorko dobrze robisz. Ja kiedyś zrobiłam bardzo podobnie, bez scen i dramatów powiedziałam, zeby się wyniósł. Niczego ciężej nie przechodził w swoim nędznym zyciu jak mojej stanowczości i obojętności. W takich sytuacjach jedynie klasa może nas uratować. Był twarda i nieugięta przez jakieś 2 tygodnie (pewnie adrenalina) potem się rozkleiłam,piłam wieczorami, ryczałam nad swoim życiem i porażką (bo to jednak porażka-nieudany związek) ale potem otrzepałam się i wstałam na nogi. Minęło sporo czasu od tamtej chwili, ale jestem szczęśliwa, wolna i szczęsliwa :-)

Może na dwa, może na trzy... Wyda się, albo i nie Frajer z niego i jeszcze niedoświadczony w działaniu. Nie rozdaje się obcym dziniom numeru tel. a jeśli już - telefon się wyłącza. Po wejściu do domu. Telefonu nie wylaczal ,przy dupie tez nie nosil .sms ki przychodzily w dzien (nie sprawdzalam -ufalam) pierwszy raz dostal w nocy sms -bylo ich sporo wiec podnioslam glowe i zobaczylam to co zobaczylam

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Miałam podobną sytuację,z tym ze my mieliśmy juz dziecko-kilkumiesięczne.Też ufałam mu zupełnie,wciąz powtarzał jak mnie koch ble ble ble...Kiedys zaczęłam przeglądac jego smsy-do tej pory moglismy brac sowje tel bez pytania o zgodę.I zobaczyłam to co zobaczyłam.Po prostu mnie wmurowało.Tak wkur... nie byłam nigdy.Masz rację, adrenalina.Z tym,ze ja nei potrafiłam zachowc spokoju i sprzety w domu latały.Ale na zbity pysk wyleciał i on.Tylko szkoda,ze nie chcial niczego wwytłumaczyc,bo teraz nasze zycie -moje i jego- jest w równi beznadziejne;/

Musialam posprzatac (czas wazny)balam sie ,ze pozniej sie rozkleje ,a teraz sprzatam mieszkanie (bo nie wiem co mam ze soba zrobic ) telefon dzwoni sms-y przychodza a ja juz 10 raz wycieram kurze

Gość wyłącz telefon
i zrób coś dla siebie, ugotuj sobie coś pracochłonnego, jakies placki, deserki itp. włącz film, otwórz winko i zostaw go, niech go zeżrą wyrzuty sumienia. przetrzymaj go trochę, jak będziesz gotowa to z nim pogadasz

Gość siri
Facet liczy ,że zmienisz zdanie....będzie jeszcze nie raz Ciebie atakował ....

Gość aaaaeeeeeeeee
Nie łam się teraz, twardą trzeba być :p

Gość ffgh
nie rozumiem cie, nic nie wiesz jakbylo na prawde a juz zakladasz z gory koniec. nie jestem nawian i wiem czym to pachnie ale czasem moze byc zupelnie inaczej. powimmas dac sobnie wyjasnic chociazby z ciekawosci vo bedzie mowil