Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klyn_

mój ulubiony kawał

Polecane posty

Na miasto napadł smok. Palił domy, pożerał dziewice i robił dużo innych okropnych rzeczy. W mieście mieszkało trzech rycerzy: Duży, Średni i Mały. Tak więc mieszkańcy, gdy tylko uświadomili sobie co się dzieje, co sił w nogach pobiegli do Dużego Rycerza po pomoc: - Duży Rycerzu, Duży Rycerzu! - Ratuj nasz gród przed strasznym smokiem! - W tobie nasza nadzieja! Duży Rycerz zmarszczył czoło i rzekł: - Hmmm... - Wyprawa na smoka to poważna sprawa! - Nie mogę zdecydować się tak od razu. - Dajcie mi czas do namysłu. - Przyjdzie po odpowiedz za... no, za tydzień. Smok, jak się zdaje, nie miał zamiaru czekać ani godziny. Cóż było robić? Mieszkańcy popędzili co sił w nogach do Średniego Rycerza. - Średni Rycerzu! - Ratuj nas przed okrutnym smokiem! Średni Rycerz na to: - No, no... - Walka ze smokiem to nie byle co! - Muszę się wcześniej dobrze zastanowić - Sami rozumiecie. - Odpowiem wam za... za... może za dwa tygodnie? Rozgoryczeni, bez większych oczekiwań, poszli mieszkańcy do Małego Rycerza. - Mały Rycerzu! - Na nasze miasto napadł smok! - Ratuj nas! Mały Rycerz nic nie odpowiedział, tylko osiodłał konia, włożył zbroję, wsiadł na konia, dobył miecza i tarczy i ... już, już chciał odjeżdżać, gdy któryś z oniemiałych ze zdziwienia mieszkańców wykrztusił z siebie: - Mały Rycerzu! - Ty... ty nie potrzebujesz ani chwili, żeby się zastanowić? A Mały Rycerz na to: - Tu się nie ma co zastanawiać, tu trzeba spierdalać

Gość A mogło być fajnie!
A tak fajnie zacząłęś. A reszta, szkoda gadać.

Gość POLAK_________
widze, ze interwencji a dziala - chwala im za to. TEN W NORWEGII TEZ BYL NACJONALISTA, TEZ NIENAWIDZIL INNYCH NACJI...

Gość POLAK_________
A Ty Klyn_ uwazaj, nie takich jak ty prawo scignelo

kilkuletnia córka widzi tatę nago jak sika w łazience i się pyta, -tatoo? a kiedy ja będę miała coś takiego między nogamii ? -Jak nic nie powiesz mamie, to nawet zaraz...

Gość POLAK_________
"rozumiem że mam popie**olone poczucie humoru _ ty nie masz w ogole poczucia humoru, ty masz cos z glowa nie tak

Polak :D Dajże spokój! Każdy ma inny humor, to, że ty tego nie łapiesz, twój problem.

POLAK w czym problem? W dowcipach o żydach? Napisz, gdzie widzisz problem.

Ej, ty, zwyciężczyni ;) Czemu się obijasz, do jasnej ciasnej? :D Hym? :P

Sukwa, super :classic_cool: Na erotycznym się nigdy nie udzielałam, więc szpanuj tam za mnie ;)

Gość ;als,;ls,a;sl,
jacy wy jestescie zjebani, poczucie humoru kazdy ma swoje, indywidualne, sa ludzie ktorrzy ktorych smiesza podobne rzeczy a satacy ktorych smieszy zupelnie co innego, wiec jakim prawem mowicie ze koles nie ma poczycia humora, on po prostu nie ma waszego poczucia humoru.

Mnie po prostu śmieszą wszystkie wypowiedzi w tym temacie :D To też nie świadczy o mnie dobrze :classic_cool: cool!