Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koru

wstyd mi za ojca naiwny pijak, ktory rujnuje rodzine !!!

Polecane posty

Gość koru

Dostal rente i zaczal popisy, dal jakiemus kolesiowi, ktory gral pod sklepem piwo, potem dal nastepne chlopakowi ode mnie z bloku, a dzisiaj jakis kolezka za 5 min podwozki zazadal sobie 15 zlotych, a ten jelen oczywiscie mu dal !! Chcial sie popisac i zamiast wsiasc w autobus niemal z tego samego miejsca za 1,80 to dal jakiemus drugiemu pijaczynie 15, rozpierdoli kase a potem zebrze ode mnie i od matki 2 zl. Wynosil z domu bizuterie, wyniosl mi telefon, wszystko wynosi tym zapijaczonym skurwysynom a z wlasna rodzina sie nie liczy !! Oczywiscie, ze ta sytuacja byla wielokrotnie zglaszana, ale zapewne slyszeliscie jakie u nas jest poronione pod tym wzgledem prawo - i to szczera prawda !!! Od 1,5 roku nic sie nie ruszylo z miejsca wlasciwie, to wszystko jest prowizorka !! Rozwiesc sie tez jest ciezko mojej mamie, bo bedzie musiala go ze wszystkiego posplacac, a on to przechla i tak !! Ze tez szlag nie wezmie tych wszystkich alkoholikow, chodzace zakaly, ktore zrujnuja wszystko wokol !!

Gość Jadzia17
podpierdol mu klucze i nie wpuszczaj do domu, pora deszczowa nauczy go rozumu!!!

Gość koru
Probowalam, ale nic to nie daje, a urzedasy nie zdaja sobie sprawy z tego i beda odwlekac ta sprawe 5 lat, zarzadzili mu niby leczenie w poradni, ale litosci on nawet nie chodzi, zreszta alkoholik w tkaim stadium tylko na stacjonarne powinien isc, ale oczywiscie wladza nie wie jak to jest, bo cale zycie ich rozpieszczano ze wszelkich mozliwych stron

Gość Kutanganangartel
Miej pretensje do matki.

Gość koru
A dlaczego mam obwiniac za to matke ? To on krzywdzi rodzine, a nie matka.

Gość Kutanganangartel
Matka sobie wzięła pijaka. Mogła wybrać przyzwoitego faceta, ale po co?

Gość koru
Ale on kiedys tak nie pil, tylko od imprezy. Dopiero od kilku lat tak ostro daje