Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benicio del toro

jutro sie oswiadczam

Polecane posty

Gość benicio del toro

w google wyszukiwarce pokazalo, ze na tym forum jest najwiecej postow o zareczynach wiec postanowilem napisac. jutro zamierzam oswiadczyc sie dziewczynie i w zwiazku z tym zrzera mnie stres. nie wiem czy pierscionek bedzie sie jej podobal, czy oprawa bedzie odpowiednia, czy wszystko pojdzie zgodnie z planem. chce zeby wszystko bylo idealnie bo to w koncu zareczyny a mam dwie siostry i wiem jak dla nich ten dzien byl wazny. dlatego mam do was pytanie. myslicie, ze jesli mnie kocha( a wiem, ze kocha) to nawet jesli nie wszystko pojdzie zgodnie z planem to i tak sie zgodzi? jesli np pierscionek jej sie nie spodoba albo uzna ze moj pomysl na zareczyny nie jest dobry? wiem, ze to wydaje sie glupie ale mam tysiace obaw, nie chce jej zawiesc

Gość zestresowana i zaniepokojona
Jeśli Cię kocha, to ta cała "oprawa" zaręczyn nie będzie dla niej aż tak istotna, spokojnie :) Jakby mój ukochany mi się oświadczył, to w nosie miałabym jakieś niedociągnięcia :)

Gość benicio del toro
zestresowana dzieki, taka wlasnie mam nadzieje, ale i tu bez obrazy, kobiety potrafia byc nieprzewidywalne

Gość benicio del toro
dzieki, postaram sie napisac, choc pewnie juz nie jutro, jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem:)

Gość el desso
Nie martw się. Jeśli kocha, a kocha to nawet nie zauważy tych niedociągnięć o których mówisz. Po ile lat macie? To też ważne.

jestem zdania takiego iż jak rzeczywiście Cie kocha to jeśli rzeczywiście nie pójdzie po twojej myśli to i tak to nie bedzie ważne, ponieważ będzie liczył się gest czyli sam fakt że się jej oświadczasz Pozdrawiam http://poznajdate.com

Pewnie, że potrafią :) Ale pomyśl - to Twoja Kobieta, wybrałeś ją więc zakładam, że jest zrównoważona :) Pierścionek, same zaręczyny - owszem, to wszystko jest ważne, ale jeśli ona Cię zna i kocha to będzie wiedziała, że się starałeś i naprawdę nie będzie miała żalu o jakieś niedociągnięcia. Ja przynajmniej na pewno bym nie miała :) Powodzenia!

Gość wsfdbvfc
ile zaplaciles ze pierscionek a ile zarabiasz ..... podstawowe pytanie.

Gość benicio del toro
ona ma 25 lat ja 29. troche mnie uspokoilyscie, zeby mnie tylko jutro stres nie zerzarl i zebym nie zaczal sie jutro motac. piersionek kosztowal 3500 no dokladnie 3499. zarabiam 3000 miesiecznie, to robi duza roznice?

Gość wsfdbvfc
tym kurwom z forum tak.

W moim odczuciu to nie ma żadnego znaczenia :) Ale nie powiem, wykosztowałeś się... Długo jesteście razem? :)

Gość benicio del toro
tez nie wydaje mi sie, zeby to mialo dla niej znaczenie. ale nie znam sie na bizuterii wiec wybralem ten ktory wydaje mi sie bedzie pasowal do jej dloni. prawie 3 lata. stresuje sie. ona niczego sie nie spodziewa, zreszta zadnej pompy nie bedzie ale chce zeby jej sie podobalo

Gość kaj9120msl;
jestes pewien, ze ja kochasz? jak wam sie uklada? w zyciu codziennym, w alkowie? macie wiele wspolnych zainteresowan, pasji?

Gość benicio del toro
kocham ja calym sercem gdyby bylo inaczej nie oswiadczalbym sie. co do zycia, zyje nam sierazem bardzo dobrze. mieszkamy razem dwa lata, ona teraz skonczyla studia wiec poki co odpoczywa a od wrzesnia pojdzie do pracy i dlatego mysle, ze dobrze byloby oswiadczyc sie teraz poki nie ma zadnych stresow. mamy sporo wspolnych zainteresowan. wlasciwie to wspolne zainteresowanie nas polaczylo. jedyny problem polega na tym, ze jej siostra sie we mnie podkochuje.

Spokojnie, będzie dobrze :) Jesteście razem prawie 3 lata, a to oznacza, że musicie do siebie pasować. Nie bierz sobie wszystkich wpisów z tego forum do serca, bo gwarantuję Ci, że różni ludzie tu siedzą i niejedna osoba może namieszać Ci w głowie :) Pamiętaj, że dla kobiety oświadczyny to deklaracja, ze facet naprawdę poważnie ją traktuję. Jeśli ona traktuje tak Ciebie to będzie przeszczęśliwa, nawet jak poplącze Ci się wszystko co chcesz powiedzieć, zatnie pudełeczko z pierścionkiem i spadnie na Was ogromny deszcz :) Także spokojnie, powodzenia jutro i jako że przewiduję, że jutro nie będziesz miał czasu, daj znać w poniedziałek jak poszło :) Pozdrawiam!

Gość kaj9120msl;
jakie to zainteresowanie was polaczylo? siostra sie podkochuje? ile ma lat? skad wiesz? mowila? czy nieporadnie kryje sie z tym? a moze cos ci sie wydaje tylko

Gość benicio del toro
zestresowana dzieki i na pewno napisze

Gość benicio del toro
polaczylo nas narciarstwo. spotkalismy sie kiedys na stoku, ona byla ze swoja grupa a ja ze swoimi znajomymi i tak sie zlozylo, ze sie spotkalismy. ze siostra sie podkocjuje wiedza wszyscy, potrafi urzadzac rozne dziwne akcje by wzbudzic w mojej dziewczynie wyrzuty sumienia. siostra ma 28 lat.

Gość kaj9120msl;
aha, dzieki za odpowiedzi na moje pytania. jutro wszystko bedzie na bank dobrze- troszke stresu bywa motywujace. powodzenia !!! a na siostre uwazajcie.. zazdrosna moze jest... starsza i sama... moze nie zakochana, tylko celowo miesza... intrygantka.

Gość benicio del toro
kaj dzieki. mam nadzieje, ze wszystko pojdzie zgodnie z planem. dzieki jeszcze raz

Gość zluzowana mańka
o ja pierd... pokaż swojej kochanej jak tu piszesz jak baba:D niech dziewczyna się zastanowi czy powiedzieć tak:O masakra jaki pedzio z ciebie:D

Gość ,....,,,
ładny pierścionek

Gość ,....,,,
a jak sie oświdczysz? :)

Gość ........kropka....
no własnie jaki pomysł??:)

Gość ........kropka....
nie powie :)

Gość hehehahahha
klęknie dasz mi twy nadgarstek na dobre i złe????????

Gość benicio del toro
moze pisze jak baba. ale przejmuje sie to wole zapytac niz sie stresowac. a co do tego jak sie oswiadcze to wykombinowalem to w ten sposob, ze oswiadcze sie jej na dzialce. dwa miesiace temu dziadkowie przepisali na mnie dzialke pod warszawa, fajna dzialka 2 ha, duzo starych drzew. nic jej o tym nie mowilem, bo gdy tylko dowiedzialem sie o dzialce pomyslalem o oswiadczynach. na dzialce jest murowany budynek, wiec rodzina pomogla mi wszystko posprzatac, pomalowac, przywiezlismy materac poduchy, chinski stolik, duzo swiec, zrobilismy palenisko i jutro zanim ja tam przywioze siostra rozplai ognicho jesli pogoda pozwoli, wstawilismy mala lodowke z szampanem i roznymi drobiazgami do jedzenia. chce ja tam przywiezc i tam sie oswiadczyc, powiedziec jej, ze jesli zechce tu mozemy zbudowac dom i wychowac dzieci. zrobilem sam drewniane podelko na pierscionek, licze, ze sie jej spodoba

Gość zluzowana mańka
i co pelikany nadal twierdzicie że autor ma kindybała i jaja:D:D ta zapewne w ojcowych gaciach chyba:P