Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Czy... dwa... jeden...

Polecane posty

Levviatan, ja też. Nie włosy. Znaczy się. Nogi długie lubię ;) Kinky, nie no, żartuję. Trzeba się golić. Przynajmniej nogi i pachy. Nie rozumiem depilacji rąk, tudzież brzucha, a staje się to coraz bardziej popularne. Ale nie se tam robią, co chcą! ;)

Gość ta cała suwka
to jakiśzjeb żałosny,chyba najżałośniejszy na forume :classic_cool:

Kinky, zimą? Dziękuję! :D Chociaż jeden facet! ;) Ale i tak tam też trza dbać, żeby się cosik nie zalęgło :P

zgadzam się, niezależnie od mody, długie włosy u kobiet to coś niezaprzeczalnie kobiecego, seksownego i subtelnego :classic_cool:

Kurna, nie sądziłam, królik, że taki przymiot, a taką robi furorę. DObra! Przekonaliście mnie! Nie ścinam! :D Ale i tak uwielbiam te krótkie zwariowane fryzurki na chłopaka ;)

tak, zacytuję Jace Jace: takie one są i już nic nie można na to poradzić

Gość ta cała suwka
to Z J E B :classic_cool:

Koneserka, tak, są piękne, ale zauważyłam, że teraz mnóstwo osób się na taki farbuje, więc to się robi nudne :classic_cool:

robi, robi, lecz przyznaję również, że niektórym kobietom, bardzo dodają uroku włosy o długości kilku milimetrów, ale tylko niektórym

A wolicie laske w rozpuszczonych czy jakoś splecionych włosach? Nie obchodzi mnie to, tak tylko pytam :D

Królik, a takie do ramienia? Blisko przy ramieniu? Takie fryzurki mnie się strasznie podobają, ale chyba sobie je odpuszczę ;)

Koneserka, zależy gdzie ;) Kinky, hmm, ja mam znajomą, która ma naturalnie jasne włosy i czarne naturalnie brwi ;)

Kinky :D No to ja się bardzo cieszę :D Pamiętam, jak ostatnio się śmiałam, że je zetnę i sprzedam na allegro. WIesz, że z tego mógłby być niezły interes? :classic_cool:

No podobno tak... ale sprzedając własną tożsamość :O... i kobiecość ? :P To nie warte żadnej ceny :classic_cool: Długie włosy.... hmmmmm :D 👄

Kinky kobietę należy kochać bez względu na włosy, czy to rozpuszczone, czy spięte.

Kinky, ale no pomyśl, jakbym się mogła dorobić! :D Nic dziwnego, że w domu mojej koleżanki od najmłodszych lat wszystkie dziewczynki miały długie włosy. Rodzicie chcieli zbić interes heh :P

Klyn, no właśnie. rano przed myciem zębów bym spięła i co? Już bym straciła wartość seksapilu w oczach mężczyzny

za charakter i ciało? Coś tu nie tak... Kinky.... Hymm, myśl, myśl... Ach, już wiem! Jak to się stało, że nie napisałeś na odwrót? :P

Kinky, nie kocha się za coś, kocha się..poprostu.

Romantyk i beach się spotkali :classic_cool: Kocha się po prostu i kocha się też za coś.

Fajne ciałko nie jest złe :P Ale przede wszystkim osobowość :classic_cool: Ciałko... takie jędrne i krągłe :O achhhh :P

Haha! Dobra, koniec z tym, bo się speszyłam. Od włosów przeszliśmy do ciała. Rada na przyszłość: nie gadać o fryzurze z kolegą sam na sam :P