Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Czy... dwa... jeden...

Polecane posty

Czy :D orientujecie się jakie teraz są modne fryzury? Długie, krótkie włosy? Grzywki, pasemka? Macie jakieś pomysły? :classic_cool:

Kyn_ twoja opinia bardzo mnie cieszy :classic_cool: serio. A farbowane czy naturalne?

cóż, wole naturalne, ale to tylko moje zdanie. Myślę że kobieta powinna być naturalna, taka hmm...swoja.

suwka 👄 Kochana, nie daj sie namówić swoim krotko włosym koleżankom na ściecie włosów ! Fakty mówią że każdy facet bez względu na narodowość, kulturę uwielbia długie włosy u kobiet. Długie włosy u kobiety to symbol kobiecości, seksualności ! :)

up ;) wiem, dziś nie ma żadnego prowo, pewnie temu wszyscy zaskoczeni przylgnęli do monitora i nie komentują.

Kinkuś ;) No właśnie wiem i to mnie martwi :D Nie chcę być obiektem pożądań. Klyn, uff :) a spięte? Upięte? Warkocze? Co o tym myślisz?

Będziesz przyciągac spojrzenia, nie koniecznie wiąże sie to z pożądaniem :P Nie ścinaj włosów :) Wszelka ingerencja w długich włosach, warkoczach, pobudza nasze zmysły :classic_cool:

nayarana, a to nic trudnego ;) Ale wiesz, myślałam nad zmianą. Chyba choć końcówki podetnę :D

Suwko jakkolwiek, czy warkocze, czy upięte, itp. To nieistotne, pytanie brzmi czy chcesz zmienić fryzure dla siebie czy dla kogoś, pamiętaj, najważniejsze byś Ty dobrze czuła się z nową fryzurą

hmmm, A JAK facet ma długie włosy (patrz Kinky :classic_cool: ) takie do ramion i do tego zaebysty męski zarost... co o tym myślicie ?

Gość suwana
czy masz długie,czy krótkie,chooj z tym,boś i tak paskudna z fizjonomii und suwana w oko saurona bez trzymanki przez rzeszę meneli pod biedronką :classic_cool:

Kiniuś... :D Ja właśnie wiem, że to przyciąga spojrzenia... I to jest takie... fajne :D Ale i krępujące ;) Ale w sumie nigdy nie myślałam nad tym, że ktoś patrzy na mnie pod kątem seksualności. Może dlatego, że wciąż czuję się dzieckiem i nie przychodzi mi to do głowy. WIęc, nie przejmuję się tym :P Masz rację. Zostawię swoje włosy, ale wiesz, koleżanki tak ścinają. Tzn. ja miałam podcinane końcówki, są zdrowe i ładne, ale takie minimalne podcinanie to pryszcz :classic_cool:

Klyn i tu jest racja. TAk pytam z ciekawości ;) Nawet gdybyś napisał mi, że koki są super, to nie zrobiłabym go, bo mi po prostu nie pasuje :classic_cool:

Gość suwana se strzel trwałą
na peeździe:classic_cool:

Kinky, haha, podobnie ujęła moja znajoma, hah :D Co wy macie z tymi włosami, u licha? :p A u nóg to już się wam nie podobają i trza się golić! A na głowie mogą być, pff :P :classic_cool:

Hmmmm, wiesz ja lubie włosy... na nogach też :P Ale ja to Kinky jestem :classic_cool: więc reprezentuje 1% :) 99% woli wygolone :D

Kinky zgadzam się, ale chciałbym zwrócić uwagę na to, że kobieta to nie zwierzątko należące do faceta. Kobieta ma prawo do decydowania o swej fryzurze, makijażu itp. Pewnie że faceci lubią długie kobiece włosy, ale myślę że nie można kobiety zmuszać do zmian bo-ja tak chcę-.

Kinky, haha. Gdzie takich szukać jak ty? Miałabym spokój z goleniem :D Taką mini gorylicą bym była. Cała owłosiona :classic_cool:

Klyn i tu masz rację. Ja żyję pod presją otoczenia: - Nie ścinaj! - krzyczą gwałtownie, jakby myśleli, że już wyciągnę nożyczki i je zetnę. :classic_cool:

Gość forumowe diagnoze
suwka--------- jak cię peezda swędzi to spiknij się z kinkym i nie brandzluj z doopy wyjętymi tematami innych kinky--- posuń suwaną w oko saurona , to przestanie piertolić tu swoje żałosne przepierdy:classic_cool:

Suwko, to co zrobisz z włosami to tylko i wyłącznie Twoja sprawa, i nikt nie powinien w to ingerować

hah... :D To było żałosne, mimo to mnie, ambasadorze, rozśmieszyłeś ;)

Gorylica :classic_cool: kocham nature :D Związek opiera sie na kompromisach :) spełnianiu zachcianek drugiej strony, oczywiscie w granicach rozsądku :P Długie włosy są chyba do zaakceptowania :)

Kyn, no tak, ale rada też się przyda ;) Strasznie mnie się podobają takie włosy do ramion. Taki zwariowany "look". No ale takie to już będą długo odrastać :P

Gość do kinky
weź kurvo tę plażę ze stopki wywal,bo w stopce plaża,a we łbie nasrane po dekiel:classic_cool: