Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooojacie

boję się powiedzieć chłopakowi, że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość ja pier%%%%%
Kochana, jeśli to wg Ciebie jest błona dziewicza to ja wciąż nią w takim razie jestem a jest to niemożliwe .. aż mi ręce opadają .. Chłopak musiał wyczuć po prostu Ciebie. W głowie mi zakręciło się od takich ''newsów ''

Gość do oszołoma wyżej
Wyobraź sobie, że jednak to NIE jedna i ta sama osoba. Sprawa jest dyskusyjna bo Cię nie przekonam jeśli miałaś do czynienia tylko z facetami dla których mineta to tylko "język w cipie".

Gość błona dziewicza a właściwie
można powiedzieć, że błona dziewicza, to może świadczyć, że nie było tzw pierwszego razu, ale ważniejsze jest to co dookoła wejścia do pochwy, w stanie podniecenia, krew powoduje , że penis jest przyjemnie dociskany dookoła i podniecany, to występuje tylko u kobiet co nie rodziły, tak, że dziewictwo i błona dziewicza, prawdę powiedziawszy są gównem , niczym, pierdołą dewiantów. Dopiero po porodzie , kobieta przestaje być dziewicą z lużną piczką i mężowie , poszukują tego czegoś u kobiet co nie rodziły.

Gość okurwakurwakurwaa
ja pier%%%%% no i widzisz i gadaj z tu z glupia wedlug ktorej blone widac na kilometr :D:D

Gość cesarki górą
:D

Gość błona dziewicza a właściwie
niestety masz rację i bardzo dużo kobiet decyduje się na cesarkę, by pochwa była niezmieniona. A wiem to z tąd, że pamiętam jaka żona była przed porodem i po porodzie.

Gość okurwakurwakurwaa
no wlasnie auorko jesli nie ucieklas to naprawde najrozsadniej bedzie powiedziec jak jest, ze jestes dziewica, to naprawde bedzie dla Ciebie plus jesli on jest porzadnym gosciem

Gość to nie jest temat o tym
to nie jest temat o tym czy błonę widać "gołym okiem" czy też nie.

Gość Garbata Biedronka
ty chyba jesteś jakąś zakonnicą, toż wystarczy wziąść lusterko by zobaczyć hymen bez problemu, co za wsiun nieuczony

Gość oooojacie
jestem ;) powiem mu ale na samą myśl brzuch mnie boli bo nie wiem czego mam się spodziewac

Gość Garbata Biedronka
jak to, czego, rozdziewiczenia.

Gość okurwakurwakurwaa
Garbata Biedronka ale mnie chodzi o to ze facet sie kurwa nie lampi taaaam w ten sposob! kurwa no niekiedy blony sa tak cienkie i w ogole, ze intensywniejsze cwiczenia czy tampon je zniszcza! akurat kurwa mac facet zobaczyl jej blone podczas minety, poza tym blona to nie jest wyznacznik dziewictwa choleraa

Gość Garbata Biedronka
można się pobawić w ginekologa, ale to przecie grzech dla katoliczek, pod kołderką i tylko jak jest chcica bo akurat owulacja, a potem dziwia sie głupie baby ,że są zdradzane i agencje towarzyskie maja takie wzięcie.

Gość marcin1
macie pusto w tych glowach co niektorzy.byc dziewica dla normalnego faceta to duzy plus.chyba ze ow ktos tyl.o sexie myslisz.powiedz a zlapiesz cholernie duzego plusa u niego.jestes inna niz te co by nie byc tyl.dziewica daja d...na lewo i prawo.

Gość okurwakurwakurwaa
Garbata spaczona biedronowa mozgownico spaczona jestes :o 🖐️