Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooojacie

boję się powiedzieć chłopakowi, że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość ee43563453
oj prawiki prawiki przecież to jest proste że dziewica chce doświadczonego bo wie jak się zabrać za te sprawy ,a niedziewica też chce doświadczonego bo przecież nie będzie go uczuć !!!....: ) ,a wy do końca życia będziecie prawikami....chociaż jest takie powiedzenie " na starej piczy młody chuj się ćwiczy" może skożystajcie :)

Gość ANAL izator
dziewica w dzisiejszych czasach to z jednej strony skarb, ale z drugiej zwiążesz się pozna smak sexu to bedzie chciała z kimś innym spróbować za kilka lat.

Gość Garbata Biedronka
jaki skarb, trafiła mi się taka, przyszło co do czego, to mi się rozpłakała i chuj strzelił bombki, noc minęła nadaremnie, była dupa ale ze mnie buhahhahahaah

Gość ee43563453
no dokładnie z dziewicami to róznie bywa z zasadzie to taka jest loteria nie wiadomo jak zareaguje bo nigdy tego nie przeżyła może być to jej pierwszy i ostatni partner ,a może jej potem chodzić po głowie jak by to było z innym ,a taka co miała 2-3ch wcześniej już wie np że niema jakiś tam cudów na kiju z innymi i doceni partnera takiego jakiego ma ( o ile nie jest totalnym beztalenciem) ,a dziewicę może kusić.

Gość oooojacie
tu nie chodzi o mnie bo jeżeli go pokocham to nie będę chciała z innym iść do łóżka.problem w tym,że dorosły facet chyba nie wytrzyma 3-5miesięcy bez seksu a ja nie chcę robić nic na siłę.

moja też była dziewicą i jakoś inni nie byli jej w głowie, a jesteśmy że sobą już 13 lat. Oficjalnie za 3 dni :d

Gość ee43563453
..a ty autorko to powiedz najlepiej wtedy facet się inaczej przygotuje psychicznie i będzie bardziej czuły delikatny i takie tam bo jednak to jest "mała" rożnica pomiędzy rozdziewiczaniem ,a już normalnym seksem ..choćby dlatego że pierwszej nocy chłop nie poszaleje tylko ciach bach i koniec no i cipka musi się rozciągnać też bo w taką dziewiczą to jeden paluszek wejdzie i już "boli boli" :P...więc powiedz lepiej

"dziewica w dzisiejszych czasach to z jednej strony skarb, ale z drugiej zwiążesz się pozna smak sexu to bedzie chciała z kimś innym spróbować za kilka lat" a taka, która miała kilkudziesięciu, to z pewnością będzie wierna i oddana :D tiaaa...

Gość oooojacie
no właśnie nie wiem czy wytrzyma bo ostatnio wspomniał coś na temat sexu może nie wprost...wtedy nie chciałam mu tego mówić bo nie miałam odwagi i chyba przeżyłby olbrzymi szok.

niewazne czy jestes czy nie jestes jak jest normalny to bedzie mu to obojetne najwyzej sie ucieszy i tyle powiedz mu i sie nie martw nivczym

Gość okurwakurwakurwaa
ja pierdole dziewczynoo! masz dwa wyjscia - powiedziec albo nie powiedziec. i tak jeden chuj z tego bedzie, jak powiesz to bedzie musial poczekac az bedziesz gotowa, ale przynajmniej bedziesz szczera, a jak nie powiesz to tez bedzie musial czekac, bo przeciez bedziesz sie bala i nic z tego pewnie szybko nie wyjdzie tyle ze on wtedy nie bedzie lapal o co Ci chodzi, czemu nie chcesz sie kochac!:O tepa strzala z Ciebie, jak mu zalezy to ani nie wysmieje ani nie odejdzie, a Ty jak chcesz taka sprawe przed nim ukrywac to powodzenia w budowaniu zwiazku! wysmiewanie dziewictwa, co sie dzieje kurwa na tym swiecie?!

Gość oooojacie
nie chcę tego ukrywać,tylko nie wiem na jaką reakcję z jego strony mogę liczyć.może to przyjąć do wiadomości i niby ok ale jak to później przemyśli to może nie będzie chciał się już ze mną spotykać.

a po co Ci bycie z kims kto by Cie olal z tak glupiegon powodu? zaden normalny tego nie zrobi nie masz 30 lat, w twoim wieku az tak malo dziewic nie ma i dla wielu to bedzie atut, ale nie to jest wazne tylko to jaka osoba jestes powiedz mu i przestan robic wiekszy problem niz jest to warte

Gość okurwakurwakurwaa
brak slow, rob co chcesz

Gość oooojacie
nie wiem jak zacząć tą rozmowę bo tak ni z gruszki ni z pietruszki "wiesz co jestem dziewicą" to głupio zabrzmi i go zszokuje. napisać smsa to wogole dziecinada.

Gość też kiedyś byłam dziewicą
Ja mojemu nie powiedziałam. :O Właściwie to w ogóle nie było między nami takiej rozmowy. Ani On nie pytał mnie ani ja jego. Podobnie jak u autorki. Mój chłopak był po długoletnim związku z regularnym sexem. Ja po 1,5 rocznym BEZ seksu. Ale On oczywiście założył, że skoro byłam w stałym związku to pierwszy raz mam dawno za sobą. No a, że temat nie wynikł ani pytanie nie padło to nie wiedziałam jak mu tę nowinę przekazać więc nie nie powiedziałam. Spotykaliśmy się 8 miesięcy zanim poszliśmy na całość. :P Przez ten czas uprawialiśmy petting i sex oralny. No i tej wyjątkowej nocy, po gorącej grze, kiedy w końcu umościł się na mnie w celu penetracji - ja się podświadomie spięłam taka byłam zestresowana. Zacisnęłam oczy i zastygłam w oczekiwaniu. Wtedy poczułam jego usta na policzku i poduszkę uciekającą mi spod głowy. Otworzyłam oczy zdziwiona. A ten bez słowa podniósł mnie jedną rękę w pasie i wsunął mi poduchę pod pupę i patrząc mi w oczy powiedział: "Rozluźnij się, bo będzie bolało jeszcze bardziej". Osłupiałam. I pewnie bym umarła ze wstydu ale On mnie wtedy tak czule pocałował, że się rozpłynęłam w kałużę i wtedy przestałam być dziewicą. :P Nawet bardzo nie bolało. Tylko pierwsze kilka pchnięć. To taki ostry ból podobny do tego, który się czuje jak zatniesz w palec nożem. Szybko mija ale zostaje takie piekące pulsowanie. Ale to też mija. Mój chłopak nie ruszał się przez 2-3 minuty. Po prostu tkwił we mnie i się całowaliśmy. Jak ból minął ponowił ruchy ale już nie bolało w ogóle. Orgazmu nie miałam ale czułam się fantastycznie. Ta bliskość, ta intymność była niesamowita. Później delikatnie próbowałam go wybadać skąd wiedział, że jestem dziewicą. A On się tylko zaśmiał i powiedział, że przez 6 miesięcy praktycznie codziennie lizał mi cipeczkę, więc musiałby być ślepy, żeby nie zauważyć błony dziewiczej. Aaaa... i jestem z nim już 10 lat i nawet mi do głowy nie przyszło szukać wrażeń z innymi facetami.

powiedz w stuackji intymnej i tyle albo nie mow wprost powiedz np badz delikatny i zrozumie

Gość błona dziewicza a właściwie
hymen to bardzo dziwna sprawa, jest taka, że potrzeba interwencji chirurga i wstyd na całą wieś, że pancerna dziewica, a także taki malutki pieścionek wokół wejścia do pochwy,że właściwie, jakby jej nie było. W dawnych czasach a i dzisiaj wśród arabskich dzikusów to nieszczęście dla kobiety. Błona dziewicza dopiero przy porodzie, idzie w niepamięć, bo muszę powiedzieć, że moja żona, która nie rodziła, ma do dziś taką błonę dookoła wejścia do pochwy, jakby była dziewicą, a mieliśmy juz stosunków setki i sprzęt także mam niczego sobie, a jednak na upartego mogłaby byc dziewicą....

Gość okurwakurwakurwaa
hahahaha akurat facet przy minecie zobaczyl blone :D:D:D pewnie sie zorientowal po prostu ze jestes jak nie chcialas sie wczesnie kochac. to do ja tez kiedys bylam dziewica

Gość do oszołoma wyżej
Wyobraź sobie, że błonę dziewiczą widać gołym okiem. Wystarczy rozchylić wargi sromowe. Twój post jest żałosny i świadczy o ignorancji w temacie.

Gość ja pier%%%%%
---------> też kiedyś byłam dziewicą jakim cudem Twój facet zauwazył Twoją błonę dziewiczą ?? pierwsze w życiu słyszę..

Gość okurwakurwakurwaa
wydawalo mi sie ze jak sie lize cipe to ma byc tam jezyk a nie oczy?? kto normalny Ci zaglada w wargi jak robi minete?? nie mowie ze jej nie widac normalnie mowie tylko ze niemozliwe by facet zobaczyl przy seksie oralnym, chyba ze za cel obral sobie zajrzec lasce w cipe i poszukac blone :D

Gość okurwakurwakurwaa
ja pier%%%% dokladnie, tez mnie to zastanawia :D

Gość okurwakurwakurwaa
pomaranczka 'do oszołoma wyżej' i 'też kiedyś byłam dziewicą' to ta sama osoba :D:D nie produkuj sie juz bo facet nie szuka przy minecie blony, a ona sama nie rzuca mu sie w oczy uwieeeerz!!

Gość błona dziewicza a właściwie
no pewno, że widać hymen bez problemu, chyba,że igraszki miłosne są wstydliwe , po ciemku.

Gość do oszołoma wyżej
---> okurwakurwakurwaa Wiesz, jedni kochają się jednym zmysłem. Inni wszystkimi pięcioma. Kwestia wyrafinowania seksualnego.

Gość Do: też kiedyś byłam dziewicą
Jak tak było, to masz naprawdę cudownego faceta...

Gość okurwakurwakurwaa
a idz, takie pieprzenie to zabieraj do lozka 🖐️