Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pompcy

wyznanie miłości

Polecane posty

Gość pompcy

Kocham kolegę z pracy który nie jest żonaty, ale ma dziecko. Nigdy nie spotkaliśmy się prywatnie, nigdy nie zadzwonił do mnie,ale w pracy rozumiemy się, wiem że nie jestem mu obojętna, choć jego zachowanie doprowadza mnie do szału( sprawia wrażenie raz zranionego i obrażonego, raz zakochanego a często niepotrzebującego niczego) to nie potrafię żyć bez niego. Od 3 i prawie pół kryłam się z tym uczuciem i postanowiłam mu to napisać. Tak naprawdę to napisałam mu że kocham go i jego zachowanie jest okropne w stosunku do mnie i że go nie rozumiem, dlatego jeżeli chce żebyśmy się poznali to musi mnie o to poprosić, a wiem,że to jest dla niego nie do przeskoczenia. Za to nie rozmawia już ze mną itp. Najgorsze to to ,że mam wrażenie że wszyscy w pracy o tym wiedzą!!! Myślałam, że choć odpisze a tu cisza tylko stał się dla mnie milszy, raz usiadł i patrzył mi w oczy poprosił mnie o zamówienie mu jedzenia i dalej patrzył a ja nie potrafiłabym utrzymać z nim kontaktu wzrokowego i rozmawiać przez telefon- i potem wyszedł. Co o tym myślicie proszę napiszcie.

Gość A masz prze....
Jak wszyscy wiedzą...to straszne. A może kocha matkę swojego dziecka??? Popytaj. ;)

Gość pompcy
ponoś odeszła dawno temu.