Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Będzie córeczka :) :) :)

Imię dla dziewczynki!

Polecane posty

jak chcesz malo popularne to np. Eliza, Luiza, Lidia, Elwira, Anastazja, Klaudia, Michalina, Konstancja

MOja córeczka (ktora okazała się być synkiem) miała mieć na imię Marysia. jest teraz rzadkie ale bardzo piękne

Gość heroes 5
Eruina albo Kythra - imiona najfajniejszych bohaterek frakcji Loch z Heroes of might and magic 5, albo jeszcze Metallica. Dla koneserek ciężkich brzmień.

Gość przychodzi mi na myśl
Blanka Aurelia Dalia Olimpia Oliwia

Gość 2miesiace
milena piękne imię albo tatiana

Dzięki dziewczyny za wpisy :) ! Pozdrawiam! P.S.-nie widzę w moim pytaniu nic złego. Zarzucanie mi braku inteligencji bo samemu nie zrozumiało się treści tematu, uważam za trochę nie na miejscu. A poza tym nie zamierzałam o niczym dyskutować, poprosiłam tylko o propozycję. Jeśli ktoś tu wszedł i poświęcił mi chwilkę, jestem wdzięczna. A jeśli kobieta przed porodem chce się trochę zrelaksować i wybrać fajne imię dla dzidziusia, to faktycznie musi się ogarnąć. Lepiej się napić i zapalić- takich dzisiaj mamy aż za dużo :(.

Gość aniusia102128
weronika imię stare i moim zdaniem ma urok, zresztą osoby z takim imieniem podobno dobrze radzą sobie w życiu i umieją postawić na swoim:) popatrz w księdze imion :) pozdrawiam

a masz jakieś typy? jakie imiona wolisz? jakie miałaś wybrane imię dla chłopca? może: Liwia, Liliana, Daniela, Diana, Łucja, Anielka, Sandra, Łucja, Bianka, Matylda, Sara, Ada, Adriana, Róża

Gość NIE NAJLEPSZE WSPOMNIENIA
Moja będzie Basia

Dla chłopca wybraliśmy Adrian. Bardzo Wam dziękuję :).

mnie się podoba imię mojej siostry tj. Inez sama natomiast chciałam dać swojej córce Lena a jest Jakub