Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wspominka

Powspominajmy lata 90...

Polecane posty

Gość Wspominka

Dzisiaj odklejałam z lodówki magnesy a pod jednym.... naklejka SPICE GIRLS !! i tak mnie naszło na wspominki tamtych lat...

Moje dzieciństwo :) przypominam sobie plac zabaw koło bloku i mnie z kumpelą jak bawimy sie baby borne w cieniu chudej jarzębinki :D to były czasy :)

Gość Aribelia
Nie ma co wspominac, te lata moglabym wyciac z zyciorysu :D Ortalionowy dres w najmodniejszym oczojebnie różowym kolorze mam w szafie do dzisiaj

Gość Wspominka
Ortalionowy dres.... ja mialam zielony :D :D Pamietam tą super mode na dres :D

No było, były i minęły... co tu wspominać? Pegazus, Reksio, Frugo, Azor, picie piwa w czwartej klasie podstawówki, picie piwa w piątej klasie podstawówki i picie taniego wina w szóstej klasie podstawówki.

Gość jaaaa pamiętam
Edytę Górniak w relkamie masła :P I czarodziejkę z Księżyca, Pocahontas. Tylr, że mała byłam wtedy :P

Gość Cyklistka
Ja pamiętam że miałam ściane plakatów Beckstreet boys czy :D

Gość Cyklistka
O, a propo wypadku to pamietam jak Diana zginęłą, 2 dni nie moglam uwierzyc.

W sumie to wyjście Sowietów i wypadek Senny to chyba najdalej co sięgam pamięcią jeśli chodzi o takie znane wydarzenia. Jak przez mgłę pamiętam coś Pustynną Burzę z TV, ale to to chyba jakiś program tylko był o wojnie w zatoce... z dziadkiem oglądałem, ale wątpię żebym to telewizyjne relacje z tej wojny pamiętał raczej za mały byłem, pewnie później jakiś program o niej to był... chociaż kto wie.

Gość Cyklistka
Ja pamiętam tylko II wojne w zatoce perskiej. Pustynnej burzy niestety nie pamietam

Beverly Hills 90210, zajebisty serial. Właśnie oglądam go po raz kolejny, bo kiedy był emiotwany na tvp to byłam dzieckiem i inaczej go odbierałam niż teraż. BH 90210 świetnie oddaje realia lat 90.

Gość kazda polka głosuje na olka
kazda polka głosuje na olka

Były jeszcze modne ciuchy w słoneczniki, bluzy z kaputrem. Faceci mieli w uchu jeden kolczyk. Ludzie ścinali włosy na tzw. "grzybki".

Gość llillla
chyba większość je nosiła:)

Ja pamiętam oczywiście podwórko i całą naszą paczkę z tamtych czasów:) Wszystkie dzieciaki z okolicy schodziły się na nasze podwórko. Pegasusa i oczywiście Comodorę. Pamiętam jak całe wakacje spędzaliśmy na pływalni niedaleko naszego domu. Z tamtego okresu pamiętam jeszcze zapachowe gumki do mazania, tak bardzo wryły mi się w pamięć bo mój wujek je zawsze przywoził dla nas:)

Gość Cyklistka
No, BH 90210 tez ogladalam ale nie pamietam juz :D a ortalion to obowiazkowo

Gość hey olmert
i Freedie Mercury wtedy zmarł... do tej pory to pamiętam.... Trzy lata później odszedł Rysiek Riedel. Smutne te lata były. Polska po kmunizmie....