Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeeee

Chłopak nie pisze co robi?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeeee

Jesteśmy ze sobą już lub byliśmy razem 1.5 roku, mówił, że mnie kocha, że to już na zawsze, a ostatnio napisał, że czuje, że to koniec... Mieliśmy się jeszcze spotkać, a tu cisza od kilku dni, ja jeszcze pisałam ale on nie odp, ja do niego nie pisze już od 2 dni i on też milczy. Tylko, że ja jak tylko usłyszę telefon to zaraz lecę i patrze czy to przypadkiem nie on, mam ochotę do niego napisać, ale boli jak nie dostaję odpowiedzi.... Poradźcie co robić?? Pisać, czekać, a może to już koniec i próbować zapomnieć???

to jest juz koniec. Tak samo u mnie wygladala koncowka zwiazku z jedna dziewczyna.

Gość eeeeeeeeeeeeee
Ja myślałam, że to jest taki chłopak, że przynajmniej się spotka, nie sądziłam, że zerwie przez sms, wydawał się nie być takim typem chłopaka :(

Gość eeeeeeeeeeeeee
Jeśli tak zerwał ze mną to stracił w moich oczach :(

Gość buck
czsami wydaje nam się że kogoś znamy, tak jednak nie jest :(

Gość eeeeeeeeeeeeee
21

ja tez myslalem ze bedzie inaczej. Bylo cudowanie, nagle z dnia na dzien przestala sie odzywac. Dzwonilem, mowila ze niema czasu, poetm znowu i nie widzielismy sie 2 tyg. Potem ja przycisnalem i powiedziala, ze nie chce byc ze mna:(

Gość eeeeeeeeeeeeee
Też mówił, że nie ma czasu, że rodzicom musi pomagać, potem czasami na spotkaniu mówił, że mógł przyjechać ale nie chciał, jak mu zaproponowałam wspólny wyjazd to powiedział, że nie chce

Gość eeeeeeeeeeeeee
a potem ten sms, że czuję, że to koniec, ale musi jeszcze sobie to przemyśleć

Gość kobiałka malin
ja Ci powiem z doświadczenia... wiem że to bardzo bardzo trudne i bolesne, ale nie pisz do niego. Najlepiej wykasuj numer. Jeżeli mu będzie zależało to prędzej czy później się odezwie, ale lepiej żeby już wcale tego nie zrobił, niż jak ma to zrobić za kilka lat bo sobie o Tobie przypomni. Zapomnij o nim, po prostu...

Gość eeeeeeeeeeeeee
Właśnie staram się do niego nie pisać, na razie jestem twarda, ale nie wiem jak długo, nie wiem też co zrobię jak się odezwie i będzie chciał się spotkać, ja zrobię sobie nadzieję, a on po prostu w końcu będzie chciał definitywnie to zakończyć i jak wtedy się zachować, jak powstrzymać łzy???

kabialka malin ma 100% racji. Ja zrobilem z siebie idiote. Pisalem do niej, blagalem zeby wrocila, mowilem ze ja kocham ze to i to. Boze teraz pomysle sobie jaki glupi bylem to az mi sie zle robi:P

Gość eeeeeeeeeeeeee
John11 a ile masz lat?

Gość eeeeeeeeeeeeee
kobiałka malin To jest cholernie trudne, bo to mój pierwszy chłopak, może to dziwne, ale nigdy nie chciałam się pakować w związki tylko dlatego, że chłopak mi się podoba, lub koleżanki już mają, dla mnie bycie razem od samego początku wiązało się jedynie z uczuciem... On o tym nie wie, ale po tym jak widziałam, że mu zależy i mi też zależało sądziłam, że to ta osoba, na zawsze, teraz się przejechałam i boli, cholernie boli :(

Gość eeeeeeeeeeeeee
Doradźcie jak się zachować, na ewentualnym spotkaniu, jeśli będzie????

Jestem w Twoim wieku:) Olac go, bo nic dobrego z tego nie bedzie. Mowie powaznie, jak mu przestalo zalezec to nie ma opcji ze nagle zacznie mu sie zmieniac. WIem z doswiadczenia

Gość eeeeeeeeeeeeee
John11 masz 22 lata??

Gość eeeeeeeeeeeeee
W sumie to chyba macie rację, ale trudno tak z dnia na dzień stać się obojętnym na niego... Nie potrafię :(

ano:) Nie ma szans, wiesz nie rob z siebie pajaca(ja zrobilem). Szkoda czasu na kogos kto traktuje inna osobe w taki sposob. Mnie zupelnie olala bez powodu, chcialem sie spotykac przynajmniej jako friends, jednak ona caly czas klamala. Mowila tylko to, ze "da mi znac w tym tygodniu" mowila tak przez 3 miesiace, strasznie sie zawiodlem;(

Gość eeeeeeeeeeeeee
Dobra postaram się być twarda i daję sobie z nim spokój, skoro tak zadecydował to niech robi co chce, ale już nie ze mną....

Gość taki_jeeden
w sumie dziewczyny nie są lepsze, mi dziewczyna zakomunikowała na gg że koniec między nami, mimo iż paro godzin wcześniej widziałem się z ni twarzą w twarz

Gość jak niccccccccccccc
oj już dzisiaj był podobny temat z Truskaweczka17 jak się nie myleę, ta sama autorka?:D

Gość eeeeeeeeeeeeee
Nie ta sama autorka

Gość jak niccccccccccccc
interesujące, a problem ten sam, weź skończ

Gość eeeeeeeeeeeeee
Skoro taki sam to chętnie poszukam, albo nie Ty mi link wklej będzie szybciej

Gość jak niccccccccccccc
nie chce mi się szukać:D

Gość jak niccccccccccccc
gratulacje:) odnalazłaś swój drugi temat:)

Gość eeeeeeeeeeeeee
Wiesz co nie zamierzam z Tobą dyskutować skoro masz problemy z czytaniem