Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Code_V

Czy pasuje mi taka farba do włosów?

Polecane posty

Gość Code_V

mam szare oczy, jasną karnację, bladą skórę, pofarbowałam się na fioletowo i nie wiem czy dobrze wyglądam, mogę dać zdjęcie do oceny, ogólnie zastanawia mnie czy jest tu jakaś fryzjerka która by mi doradziła co mnie pasuje, jaki kolor a jaki na pewno nie, jestem otwarta na wszelkie barwy czy to popielaty blond rudy czarny czy chociażby różowy :D

Gość nędzny onanista
może wrzuć tą fotkę, będzie łatwiej coś poradzić :classic_cool:

wg mnie fioletowy to w ogóle nietwarzowy kolor a do szarych oczu i bladej twarzy tym bardziej.. chociaż to jeszcze zależy co to za bladość, może faktycznie lepiej daj fote ;)

Gość Code_V
wiem ale strasznie lubię fiolet, co prawda fryzjer nie miał tkaiego czysto fioletowego odcienia, np. wg mojej koleżanki to wygląda trochę jak taki brąz z fioletem a nie zupełny fiolet :/ http://i53.tinypic.com/33w7286.jpg no i w ogól jakie wg was by mi kolory pasowały, bordo, blond jasny ciemny rudy blond, może czarne? W sumie tak sobie pomyślałam że królewna śnieżka miała czarne włosy i niebieskie oczy a wyglądała ładnie :D

Hm tak szczerze to nie wiem co to za kolor bo niektóre pasemka są inne niz pozostałe, może masz jakiś duokolor robiony? I na zdjęciu wg mnie ten kolor ci nie pasuje.

Gość Code_V
kolor to niby fioletowy jest, raczej nie żaden duokolor, pasemka czerwone są

aha czyli fiolet z czerwienia :D no nie wiem dla mnie osobiście to dwa kolory które mało komu pasują, moim zdaniem trzeba do nich miec ładna opaleniznę, ale nie pomarańczową tlyko o takim subtelnym odcieniu jak herbatnik, biszkopt to wtedy sie w nich ładnie wygląda

Gość Code_V
może jeszcze ktoś by się wypowiedział

Gość Code_V
hm kontrast, a niektóre modeli są blade a mają ciemne włosy, albo azjatki często.... naturalny to coś między ciemnym blondem a jasnym brązen

Gość Code_V
ale w takim razie jaki by mi pasował?

Gość Code_V
jakie kolory byście mnie polecili?

Gość Code_V
a co jest z brwiami? nie lubię cienkich