Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htrrtjrjj

czy wam tez tak ciezko bylo w ciazy?

Polecane posty

Gość htrrtjrjj

siedze i rycze bo juz nie moge...lekarka mi zabronila chodzic gdziekolwiek bo mnie bolalo podbrzusze, nic nie moge robic, wszystko spadlo na męża, który juz tez nie wyrabia bo dodatkowo czeka nas wyprowadzka, trzeba wszystko spakowac, no i stracil prace, wiec kolejny problem...ciezko mi to ogarnac...tak sobie mysle ze niepotrzebnie chcialam tego dziecka, cały swiat nam sie przez to wywrocil do gory nogami...chyba nie powinnismy byli starac sie o dziecko.wiem ze to moze straszne ale żałuje tej decyzji

Gość hujalksdjalkjs
ja tez mialam takie mysli jestes w 37tc bedzie dobrze a dziecko to najwiekszy skarb

Nie mów tak! Dziecko to największy skarb, przekonasz się o tym jak już będzie na świecie. Też mi było ciężko w ciąży i zastanawiałam się czy dobrze zrobiliśmy, a oboje bardzo chcieliśmy tego dziecka. Teraz wcale nie jest łatwiej, bo ledwie wiążemy koniec z końcem, ale radość którą daje nam synek jest ogromna i nic bym nie zmieniła. Uszy do góry! Będzie dobrze :)

Gość htrrtjrjj
maz jak dostanie prace to w miescie o 2 h drogi od nas bo u nas nic nie ma....bedzie wracal o 19 do domu czyli praktycznie malo co bedziemy sie widziec:(