Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanddda

Czy iść solo na wesele?

Polecane posty

Gość amanddda

W rodzinie. Nie mam z kim pójść i tak sobie pomyślałam, że mogę iść sama. Zjem obiad i zobaczę jak dalej będzie się kręcić zabawa. Jak będzie fatalnie to pójdę do domu. Będzie moja bliska rodzina, więc raczej będę miała do kogo usta otworzyć. Jak sądzicie? Czy lepiej sobie darować?

Gość wiesz jak bede miec podbnie
wiesz ja bd miec podobnie calkiem niedlugo.... i tez mam dylemat dlatego usiluje kogos szukac... poza tym stara jestem mam 23 lata kazdy by patrzyl na mnie jak na ofiare losu ze sama nie mam faceta ojej

Gość amanddda
Ja w takich kategoriach o sobie nie myślę. Oczywiście, ze mogłabym kogoś poprosić, ale nie chcę. Będę siedzieć przy rodzinie, a większość tańców jest w kółku. Czy można założyć czarną krótką sukienkę?

Gość wiesz jak bede miec podbnie
a ile masz lat, zaloz ale jakies ladne dodatki np czerwien

na wesaelu tanczy sie w kółku? co to, przedszkole? :o byłam ostatnio na weselu to tanczylo sie tylko w parach:) były tance odbijane etc:) ale w kolku tanczyli tylko emeryci:D

Gość amanddda
Na wszystkich weselach jakich byłam to wszyscy tak się bawili. Chyba, że leciało coś wolnego. A na wesele, na które idę będzie dużo młodych osób. Żadnych babć i ciotek. Nie przesadzajcie, że wszyscy tańczą sztywno w parach :D Sukienka jest czarna przed kolano i na ramiączkach. Taka klasyczna bez żadnych dodatków. Powiedzcie jaką fryzurę można zrobić z długich prostych włosów do połowy pleców? Chciałabym je jakoś upiąć, nie żadne koki, tylko jakaś normalna fryzura pasująca do sukienki:)

Gość amanddda
Bardzo mi się podobają np. lekko pofalowane i jakoś ładnie upięte na bok. Podobnie jak na obrazku nr 2.

Gość madziula80
Idz sama zwłaszcza ze piszesz ze bedziesz miała z kim pogadac!

Gość dobry deń
Mi się zdecydowanie ta druga fryzura podoba. Ta pierwsza to jak zmoknięta kura.

Gość mopdopodłogi
ile masz lat?