Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Dziwny guz

Polecane posty

Dzisiaj zauważyłam że w pochwie pojawił mi sie mały twardy guzek wielkości ziarnka grochu. Jest on usadowiony po lewej stronie wysoko tuż przy szyjce masicy. Trudno go wyczuc dopiero jak mocno scianke pochwy przygniote to czuję ten guzek. Nie boli a ni nic ale wczesniej go nie było jest niewielki ale mnie niepokoi! Czy któraś z was coś takiego miała? Wizytę mam u lekarza dopiero za 3 tygodnie

Gość czyzby rak
pochwy

Gość tamaraa
jak go znalazłaś?

Gość LoosttsooL
Nie ma cosię denerwowac na zapas, lepisj idź do lekarza w poniedziałek, najleoiej takiego który może ci zrobic usg dopochwowe. Rozumiem,że Twója gin przyjmie cię za 3 tyg, ale w kazdym duzym miescie znajdziesz gina, ktry przyjmnie Cię od ręki. Po co czekać i się denerwować

Gość LoosttsooL
i nie zwracaj uwagi na wpisy typu "rak" to może być 100 rzeczy! Tak samo jak zapytasz oto dr google, tez wyskocza same śmiertelne choroby... Kiedy miałaś cytologię?

Oczywiście pójdę i to faktycznie w poniedziałek jakiegoś lekarza dostanę tylko tak z ciekawości chciałam zapytać czy któraś z was takie coś może kiedyś miała ?

czytologię w październiku zeszłego roku gr 2 nic nie wykazało na badaniu ogólnym byłam w czerwcu lekarz stwierdził że jestem zdrowa ja wtedy też nic tam nie wyczułam więc jest to od niedawna.

Gość LoosttsooL
naprawde namiawiam do pójscia do gina (jakiegokolwiek) w poniedziałek.Popytaj znajomy może kogos ci polecą, ewentualnie znajdx w góogle takiego, który ma w miare dobre opinie (nikt nie ma 100% dobrych)

Gość cvr5555
mnie lekarz zawsze bada, placem i sprawdza pochwę ,naciska ,nie tylko cytologia

LoosttsooL Dziękuje za udzielone odpowiedzi oczywiście w poniedziałek sie wybiorę :)

Gość LoosttsooL
Ja nie pomogę, bo nie miałam, ale i tak nie ma co się sugierowac innymi. W takich sprawach internet to zły doradca, wiem ile ja sie zamartwiałam, key wpisałam np, głupia wysypkę (potem domysliłam sobie,że to otarcie od cekinów na sukience) a w google wyskoczyło mi hiv, kiła...;)

cvr5555 mnie też tak lekarz bada palcem ale jak do tej pory nic nie było nie tak. Powiem szczerze że dzisiaj bym tez tego nie wyczuła to był przypadek za drugim razem jak chciałam ten guzek odszukać nie mogłam dopiero po dłuższym czasie jest on pod skórą tam w środku i dopiero jak sie pożądnie napręzę to go czuję ale nie powinno tam być takiego czegoś :(

Gość tamaraa
jeżeli Cie to zdenerwowało to koniecznie idź do lekarza dla własnego spokoju, osobiście nie miałam tak nigdy

LoosttsooL heheh oj ja już też w google szukałam i tyle chorób mi wyskoczyło że aż się prawie zalamałam wiem że najlepszym i najpewniejszym doradcą jest lekarz :)

Gość gość1234
! Hej ja też mam taki guIk po lewej stronie i zauwazylam go dwa dni temu i sie zaniepokoilam bo mam dopiero 15 lat jak sie dowiesz co to to napisz

Gość gość
to RAK ci/py za duzo sie kur/wiłaś :)