Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia kasia konfa cela

Co myślicie o mojej koleżance?

Polecane posty

raz koleżanka powiedziała mi, że da mi nr tel takiego kolegi, abyśmy sobie posms-owali (bo ona wie że ja jestem singielką), ale ja się nie zgodziłam. ostatnio rozmawialysmy o tym czy istnieje przyjaźń między mężczyzną a kobietą, czy to zawsze jakośz ahacza o zauroczenie i ona mi powiedziała że nie wierzy bo ten jej kolega to jak ją zna to się dowiedziała że tylko po to, bo od 10lat chce ją wydupczyć (a ona ma dopiero 21 lat a on 30!- mzoe chciala powiedziec od 5 a nie 10?). Jakiś czas potem opowiadała mi o tym jak ten sam kolega nie chce się z nią spotykać bo pol roku temu odmówiła wypić z nim piwo a on nałogowo pije. Wyszło też na jaw że ten chłopak to ten sam co ona mi chiała dać jego nr do sms-owania. Zapytałam jej po co ona chciała mi dawać nr kolegi alkoholika, to powiedziała, że jak pokocha to przy mnie przestanie. Co o niej myślicie?

Bardzo zagmatwane to co napisałaś, ale raczej je nie wierz, bo zmarnujesz sobie życie jeśli pić nie przestanie ( a tylko on wie czy chce przestać czy nie nawet jeśli pozna jakąś dziewczynę) Ale zrobisz jak uważasz.

sorki że napisałam niezrozumiale, śpieszyłam się, a na oczy- nie nie widziałam go

Dokładnie. Zgadzam się z cwikla kopytko. Ile masz lat jeśli mogę wiedzieć? Bo jeśli tyle co Twoja koleżanka to po co Ci o 9 lat starszy facet a do tego alkoholik? Nie masz fajniejszych rówieśników?

tak, tyle samo co ona ciekawostką jest że ona nie pierwszy raz podsuwa mi kandydata, kiedyś chciała mi dać nr swojego byłego a wcześniej opowiadała o tym jaki on porywczy i narwany i, nie śmiejcie się ani nie pomyslcie że to zmyślam lub nie na serio, ale on kiedyś chciał skopać psa bo stali na przystanku i tam był pies a on btł jakiś nabuzowany wtedy czy co... a ja myślę na co mi takiego faceta chcesz podsuwać...

Oj, a jakie są relacje między Tobą, a przyjaciółką? Bo mam dziwne wrażenie, że chce Ci życie popsuć! Bo po co przyjaciółka przyjaciólce miałaby podsuwać byłego faceta?? W dodatku narwanego??

no właśnie dziwne jest to, że ona jest dla mnie dobrą koleżanką....

ale z tym byłym podobno są teraz w dobrych relacjach

Hmm no to dziwna jest... nie mam pojęcia co mogłabym Ci poradzić, chyba najlepszym sposobem będzie, żebyście szczerze o tej sytuacji, która Cie dręczy pogadały. Prosto z mostu pytać co Ci nie pasuje, bo inaczej chyba nigdy się nie dowiesz, bo albo bardzo dobrze gra dobrą koleżanką, albo chce Ci popsuć życie...