Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnmnmnmnmnm

jesteś tu kochana?

Polecane posty

Gość czterdziestyczwarty
kogo szukasz?

Gość pseudonima
----> mnmnmnmnmnm a twoja pierwsza litera imienia ?

Gość pseudonima
no ten mmmnmnmmnm jak ma na imie albo chociaz pierwsza litere imienia jak ma inna niz ja szukam to chuj mnie tam obchodzi kogo sobie kocha jrsli jest tym co ja bym chciała to mnie to bardzo obchodzi :)

Gość pseudonima do
to jest stary topik i nie do ciebie

Gość pseudonima
no widze własnie spradziłam date...z lipca topik ... ale fajnie było sie dowiedziec :) skoro nie do mnie to spadam z niego :D

Gość jestem i mam Cię w dupie
błażnie :D

Gość pamparampamam
Dido jak masz na imie?

Gość pamparampamam
sprawdzam coś :D, dzieki

Gość ludzie dajcie spokoj
to przeciez jest zakochanyxyz co szukal tej ,ktorej imie zaczynalo sie np na G ,a po 20 postach sie zapominal i mowil pytajacym ,ze jej imie nie jest jednak na G,potem miala byc na M ,ale 30 postow dalej chlopak pisal,ze ona nie jest na M,itd. A ludzie znowu daja sie w to wciagnac,w zabawy zgadywanki nudzacego sie,co najwyzej licealisty,jesli juz w ogole... Z czasem,jaksie na to nabierzecie,zaczna sie purtniecia o pierwszych literkach wojewodztwa,raz to bedzie M ,po 40 postach chlopak sie pogubi i zaprzeczy albo zdradzi,ze ona mieszka w wojewodztwie na W i tak dalej... No pewnie,pajacy nie brakuje,niech pajacuje chlopak ,pacynki tu nie znajdzie ,bo ona tez nie istnieje w realnym swiecie ,ale sobie ludzie z pajacykiem popisza,to tez jakos im czas na kafe zleci,hehehe

Gość ludzie dajcie spokoj
wczoraj o godz.22 08 napisal ostatni post ,tytul topiku ; Szukam Cie...jako zakochanyxyz . Jako ,ze gromow juz troche na niego polecialo za te sprzecznosci,ludzie mu na to zwrocili uwage,to chlopak podziekowal piszacym i dopytujacym za wpisy i tlumaczyl sie,ze ktos na poczatku podszywal sie za niego i robil mu wpisy i stad te sprzecznosci w tych G,M i tak dalej...no kolego juz zwinales tam zagle,bo juz dosyc namieszales PAJACYKU... a teraz zalozyles nowy topik,zeby PAJACOWAC TUTAJ ? Iteraz to ona jest A ,a druga literka imienia to l? To pewnie jest ALZHEIMER W TWOJEJ CHOREJ GŁOWIE !!!!!!!!!!!!!!!