Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuśkaaaa

On mnie boje- proszę porozmawiajcie z mną

Polecane posty

Gość uciekaj
no to masz juz odpowiedz!! dlaczego nie wrocil na noc?? gdzie spędzil noc?? kobieto on ciebie uderzyl i zrobi to napewno jeszcze raz skoro nie reagujesz! napewno jest ci ciezko to wszystko zostawic ale nie zastanawiaj sie, bo wtedy jest coraz wiecej watpliwosci

Gość przeczytałam mojemu mężowi
twój post................... powiedział, że jesteś głupia, że powinnaś odejść i szukać szczęścia w innym miejscu bo ten facet bedzie cie tylko unieszczęśliwiał. I on naprawdę to o tobie myśli co powiedział bo po pijanemu prawdę łatwiej powiedzieć. Kochana uciekaj

Gość hulalakasadfklsadf
powinna sie wyprowadzic i rozdwod i podzial majatku.. co za kutasy te chlopy..:O

Nie czekaj na to,że on się zmieni bo się nie zmieni. Wiem coś o tym,też byłam bita. Naprawdę lepiej odejdz choć to niełatwe. On Ciebie nie szanuje więc to Ty musisz uszanować samą Siebie i swoje życie.

Gość vghbjnyhuj
wiecie co nie jestem za biciem ludzi, ale po raz pierwszy w życiu widziałam przez okno jak dziewucha sama domagała się bicia, była wulgarna, niszczyła samochód faceta i prosiła żeby ją uderzył. Podjudzała go, była coraz bardziej agresywna, wyzywała go i dosłownie i w przenosni domagała się lania. On ją zaciągnął na trawę, dał kilka razy z pięści i skopa w brzuch. Już nie wstała później o własnych siłach. Haha ale się śmiałam, należało jej się. Po pół godzinie przyjechała policja a ona leżala i kwiczała z bólu. Ten facet też widać kawał chama, ale oni oboje byli siebie warci. Patologia. Dziewucha sama się domagała i należało jej się. W innych przypadkach gdy ofiara jest niewinna nie popieram bicia i poniżania.