Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8974892742

Moja zona sciela wlosy na zapalke bez mojej zgody i mojego zdania!!!!

Polecane posty

Gość 8974892742

tera chce sie z nia rozwiesc i to serio!! w ogole mnie nie pociaga i wstydze sie za nia takiego numeru mi nikt nie wykrecil tym bardzij po roku w mlazenstwie ;////// ja pierdoleeeeeeeeeee ;////

Gość martaaaaaaaaaaaaaa
prowokacja 💤 i to słabiutka

a ja dziś widziałem laske ogolona na "0" i miała coś w uszach, takie niby kjoczyki, ale miały ze 2 cm średnicy i były w uszach, fuj

Ja kiedyś ścięłam, byliśmy wtedy narzeczeństwem, a jestesmy kilka lat po ślubie. Nie byłam, nie jestem feministką.

Gość slovik
kup jej peruke takom zeby znow ci sie podobala

Gość 8974892742
dla mnie to jest chore nie wiem co to za odpal!!!! nie nawidze tej pustej suki, kurwa chciala sie upodobnic do tej calej wyszkoni czy kogo kurwa i jeszcze na rudo sie zrobila no ja pierdole jak z takim blaznem wyjsc na miasto, przeciez ona wyglada jak jakis niedorobiony facet!!!!!! jestem zalamny jej glupotoom!!!!1

Kobieta, która wygląda jak niedorobiony facet? Hmm. Jak wyglada taki facet, który jest kobietą? Może wziąłeś ślub z mężczyzną?

To nie wychodź z nią na miasto. Dwóch niedorobionych facetów obok siebie to naprawdę trauma :P

No nie dziw się chłopie bo jak wasze dyskusje są takie jak tutaj reprezentujesz to nic dziwnego. Są i plusy..mniej włosów w zupie i przypierdolic nie będziesz miał za co..no chyba że za słona. Chociaż w sumie jak ona mysli jak dzieciaj co dla idola zrobi wszystko..Ty myslisz stereotypami..pasujecie do siebie :)..a na miasto wychodźcie w nocy jak sie wstydzisz :)

Gość gość
rozwiodłeś się z nią?

Gość gość
Ty się ją zapytaj dlaczego to zrobiła. Żadna kobieta od tak nie ścina się prawie na łyso

Gość Iczi
No to test na inteligencje oblales . Pala . Masz problemy ze soba . Zrob cos ze soba , moze jestes glodny to zjedz cos . Cokolwiek