Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knksnjsnjsjsk24

mieszane uczucia

Polecane posty

Gość knksnjsnjsjsk24

No tak, chodzi o faceta, bo o co innego? Kurde nie umiem się juz w tym wszystkim połapać. Znamy się od ponad roku, jednak obydwoje byliśmy w związkach i utrzymywaliśmy kontakty jako kolega-koleżanka. Od 3 miesięcy nie mam chlopaka, a on dziewczyny, mam z nim kontakt codzienny, rzadko sie widujemy bo mieszkamy daleko od siebie. Tylko ze ja juz nie wiem czego on chce, najpierw pisze mi ze chce mnie blizej poznac, jako ktoś inny niż kolega, pozniej traktuje mnie jako kolezanke. Nastepnie niby na zarty mi mówi, że ciągle go odrzucam. No ok moze i tak było, ale ja wcale nie widze żeby mu jakoś szczegolnie zależalo, nie odpisuje odrazu na moje meile i wiadomosci i nie oddzwania odrazu, czasem potrafi sie caly dzien nie odezwac, a ja głupia siedze i patrze na nowe wiadomości. Wiem, ze ma inne kolezanki z którymi się spotyka, moze im mowi to samo? Jest typem imprezowicza i napisalam mu ze nie był by wstanie się zmienić dla nikogo, że on musi być wolny i ze nie zmieniłby się dla mnie, a on mi napisał ze co jezeli się myle... błagam POMOZCIE, faceci jak to z wami jest?!!

Gość knksnjsnjsjsk24
up

Jeżeli poważnie mówisz z tym natychmiastowym odpisywaniem to daj sobie spokój....

Gość knksnjsnjsjsk24
myslisz ze mu nie zalezy?