Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Witam mam 17 lat. Obawiam się że mogę być w ciąży. Otóż ostatnio bardzo dziwnie się czuję jakoś nieswojo ostatnia miesiączka była inna niż zwykle. Miesiączkę zawsze dostawałam kwestia 2, 3 dni predzej od poprzedniej , ostatnią miesiączke odziwo dostałam póżniej . Ciągle mam bóle kręgosłupa czy stoje czy siedzę, czuję zmeczenie najchetniej bym szła spać wciagu dnia . Jak chcę siusiu to mnie az brzuch boli a wcale długo nie wstrzymuję. Ponadto ostatnimi czasy przytyło mi sie z 3 kg teraz jak chodze obok rodziców muszę lekko wciągać brzuch . Nie chcę w nich budzić nie potrzebnych podejrzeń. Robiłam 2 testy : jeden wyszedl negatywny a drugi też był negatywny lecz po jakimś czasie pojawiła się druga lekko różowa kreska. Proszę o mądre porady ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Jezeli myslisz o ciazy czesto,to moze byc tez ciaza urojona,duzo myslisz o niej i sie takie objawy pojawiaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 tzn nie myslę o tej ciąży jak bym chciala byc w ciaży tylko caly czas mysle i obawiam się ze moge byc wciazy (poprostu boje sie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fafaio Napisano Lipiec 23, 2011 mi to szybciej wygląda na infekcję pęcherza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 3 miesiące temu leczyłam jajniki i byłam na antybiotykach które zapobiegały infekcjom . Więc nie wiem co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 fakt,moze to tez byc infekcja pecherza.Co do testu to ta druga kreska zazwyczaj jest taka niewidoczna,ja tez tak mialam i nie bylam w ciazy. Najlepiej zglos sie do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 ta druga kreska nie była aż tak jasna . Była nieco jaśniejsza od tej pierwszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie Napisano Lipiec 23, 2011 Ale pojawiła się po czasie, w którym powinnaś odczytać test. :o Będą trojaczki. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 nie wiem czy mam iść do lekarrza bo jak sie okarze ze nie jestem w ciazy to wyjde na idiotke ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 pierwszyzy test był za 8 zl drugi prawie za 13 czy ma to jakas róznice ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw w przelocie Napisano Lipiec 23, 2011 Tak. 5zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fafaio Napisano Lipiec 23, 2011 to po prostu idź i opisz co się dzieje, nie musisz zaraz mówić, że podejrzewasz ciążę, sam Ci powie co i jak..., jak dla mnie to ciąża to nie jest jednak, wynik odczytany po podanym czasie nie jest ważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Nie wyjdziesz na zadna idiotke,po prostu pojdziesz sie zbadac,powiesz,ze masz bole,zbada Cie i zobaczysz co Ci jest.Zawsze lepiej isc sie zbadac. Nie,nie ma zadnej roznicy w testach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 nie wiem moze jestem tym wszystkim przewrazliwona . sama juz nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Mozliwe,radze idz sie zbadaj ;) Bedzie dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 ta ostatnia miesiączka byla wyjatkowo lekka zawsze lykalam silne tabletki "ketonal" zapisane przez ginekologa a przy ostatniej miesiaczce nic nie bralam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) oby.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 a i zapomialam dodac ze pojawily sie takie ciemno-brazowe otoczki wokol sutkow czy to normalne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Jak mi wiadomo,to te brązowe otoczki pojawiają się gdy jest ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 23, 2011 "to te brązowe otoczki pojawiają się gdy jest ciąża..." I jak ktoś przeczyta w internecie, że są objawem ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 szok, moja kolezanka ktora jest w ciazy mowila ze ma cale sutki ciemno brazowe a ja mam otoczki. sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 czy ty myslisz ze sobie zmyslam ? nie mam 13 lat ....;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 moze zrob drugi test,lub lepsza wersja idz do ginekologa w poniedzialek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 pogadam z szefowa zeby mnie wypuscila na godzinke.. chyba bede musiala pojsc . jak bede wiedziala to odezwe sie na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Pisz,pisz.Ciekawa jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 ja tez ;) tylko nie wiem czy mnie przyjmie bez rejstracji. Ostatnio jak bylam to przyjal mnie bo juz ludzi nie bylo. zobaczymy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Jak cos to sa tez prywatni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 ja leczyłam jajniki u tego ginekologa . wolalabym pojsc do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chudzia47 Napisano Lipiec 23, 2011 Jak cos to pisz,bede czekac ;) Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diana99 0 Napisano Lipiec 23, 2011 ok spadam spać . jak bede juz wiedziala to sie odezwe ;) papatki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach