Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamalloryy

Pogada ktoś?

Polecane posty

gps tylko poprowadzi mnie do wyznaczonego celu ale skad mam wiedziec gdzie ten cel : )

Śledzę Wasza rozmowę i nie da sie ukryć, że panna 'ethylhexylglycerin' ewidentnie na Ciebie leci ;) ale ok ok, już nic nie mówię :D :classic_cool:

gdyby leciała to w 90% panna juz podała by mi jakis kontakt chyba ze jest w tych 9% co udaja niedostepne albo 1 % nne przypad : )

Mylisz sie :P ja też wiem jak jest naprawde, bo z Twoich wypowiedzi wyraźnie to widać ;) moglabys sie chociaz troche maskowac :D

Gość HEJ HEJ JEST TAM KTOS JESZCZE
KOCHANI JAK SIĘ ROBI KLUSKI DO ROSOŁU, MUSZE WIEDZIEĆ ZARAZ. KTO WIE?? PYTAM POWAŻNIE.

Czy ktos ma jeszcze ochote pogadac? bo ja sie wlasnie obudzilam i mam ochote na rozmowe :)

Spokojnie, spokojnie ;) to dopiero kilka postow, rozmowa sie dopiero zaczęła ;) pewnie gdybym nie zaczęła tego tematu już by Ci zaproponowała maila czy coś. ;) ale ooook. To nie moja sprawa. Błogosławie Was 🖐️

porównywanie celów nie minie i tego sie najbardziej obawiam... lubimy mierzyć wysoko i ten cel własnie taki byl... tylko teraz pytanie czy zainteresuje nas ten co jest nizej...