Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma922

Beznadzieja, samotność, nuda...

Polecane posty

Gość ma922

Ostatnio odczuwam olbrzymią pustkę w moim życiu, pomimo że jestem w najlepszym wieku (19lat) czuję jak życie przecieka mi przez palce. Czuję się niezmiernie beznadziejnie. Nic w moim życiu nie dzieję się ciekawego, a powinno być inaczej. Jestem atrakcyjną dziewczyną, nie mam problemu w nawiązywaniu kontaktów, a mimo to jestem bardzo samotna. Czuję się adorowana ze strony płci przeciwnej( wsumie jak bym chciała to mogłabym mieć prawie każdego chłopaka) ale nie chce. Żaden nie wyadję mi się wystraczająco dobry bym z nim nawet rozmawiać, umówić się. Poprostu mi się nie chce tracić czasu, pomimo że nie robię nic ciekawego. Sama izoluję się od ludzi, praktycznie nie spotykam się z znajomymi- ciągle udając że nie mam czasu, A mam go mnóstwo!! Poprostu sama zablokowałam się na nich. Wydaję mi się że po co mam z nimi gdziekolwiek iść. Napewno będę się nudzić. A cały czas nudzę się w domu. Ogólnie to czuję straszną pustkę i wydaję mi się że nic ciekawego mnie nie spotka. A pzecież dostałam się na prawo- przecież wiele osób chciałoby być na moim miejscu. A mnie to nie cieszy, mimo że zawsze chciałam być adwokatem. Mój problem polega na tym że czuję się lepsza od innych jednocześnie myśląc że KAŻDY żyję lepiej odemnie, ciekawiej. Chciałabym zmienić coś ale nie wiem co. Ogólnie przeraża mnie moja praca, pracuje w firmie mamy- cały czas z nią. Wszytsko ok, nie znalazłabym lepszej pracy i nawet nie szukam lepszej. Ale atmosfera pracowania z mamą i to że nie będę mieć żadnej "koleżanki" z pracy też mnie przeraża. Czasem wydaję mi się, że w moim mieście nie ma żadnych fajnych facetów, którzy byliby wystarczająco dobrzy bym z nimi się umówiła. Tak ogólnie to chyba mam za duże wymagania i w tym mój problem. Ale ja nie chce kogoś kto mnie nie ciekawi. Błędne koło. Z zewnątrz wyglądam na dziewczynę sukcesu- ładna, zgrabna, elokwęntna, mająca wszytsko, ale ja przedewszytskim czuję się bardzo osamotniona. I najgorsze, że na własne życzenie. Co może mi pomóc? Co powinam zmienić by moje życie się zmieniło?? Czego mi brak, kiedy na pierwszy rzut oka mam wszytsko???

Gość ma922
jesienne wieczory umilam z dwoma owczarkami i panem bear

Gość DONALD MARZY....
Tego co mi , czyli zrozumienia...

Z chęcią z Tobą porozmawiam i poznam, bez wchodzenia w jakieś ściślejsze relacje. Lubię takie inteligentne, wymagające kobiety. Jak chcesz, to napisz, mój e-mail w profilu ;]

Gość developer
tak samo się czuje:(

Nie jestem księżniczką. Ale zdaję sobie sprawę że nigdy nie będę kopciuszkiem...

Gość CIEKAWSKI TYP....
CO TO JEST INDOOR???

Dokładnie, brak mi bodźca który pozytywnie mnie nakręci.... ehh ;)

Kiedy ja nie chce... nie jestem księciem ... sprawdź e-mail.

moze cie ten chłopak wyzej rozkręci na meilu czy tam gg i zapomnisz o nudzie ;)

Chciałam napisać coś optymistycznego, na tyle byś poczuła się lepiej i wiedziała jak postepować. Chyba jednak nie jestem w stanie ma922 wykrzesać z siebie niczego optymistycznego na tyle by Cie pocieszyć. Wiem jak to jest bo mam podobnie... Porównywanie się do innych mam za sobą, k*rwa mam tak wiele za sobą już!! Powinnaś to wiedzieć, bo może by Ci to pomogło. Nie ważne... Jedyne co możesz to tak-naucz się z tego kozystać co jest Ci dane pozdrawiam Hope

Wielu rzeczy, od tych miłych przez tysiąc nieprzyjemnych wspomnień które górują nad tym co było przyjemne. Trzeba coś przeżyć, żeby nauczyć się żyć.