Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliń

Stara milość nie rdzewieje?

Polecane posty

Gość Oliń

Zerwał ze mną chłopak. 2 dni później napisał do mnie znajomy, z którym spotykałam się dosyć często zanim zaczęłam być z moim ex Powiedział, że dopiero teraz zebrał się na odwagę i chciał mi powiedzieć, że mu na mnie zależało i nie byłam dla niego tylko koleżanką, ale był przekonany, ze ja do niego nic nie czuję. Ja myślałam dokładnie tak samo o nim, bo tak naprawdę liczyłam, że coś między nami wyjdzie, ale straciłam nadzieję, że jemu zależy i związałam się z innym. Zdziwił się, gdy mu napisałam, że trafił na moment kryzysu w moim obecnym związku, że to chyba koniec. Sytuacja między mną a moim byłym jest dosyć skomplikowana. Zaś tamten chłopak cały czas mnie wspiera, co jakiś czas pyta, czy już cos się wyjaśniło, pisze, że mi współczuje i życzy jak najlepiej. Gdy pisałam mu, że może uda się naprawić tamten związek pisał, że chce, żebym była szczęśliwa. Teraz, gdy wiem na pewno, że nic z tego nie będzie pisze, żebym była silna Pomaga mi jak może. Kiedyś wiele dla mnie znaczył Straciliśmy kontakt na wiele miesięcy, a teraz znów rozmawiamy dosyć często, nawet raz się spotkaliśmy. Dlaczego on to robi? Czy jemu może nadal na mnie zależeć?