Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madziulka M

Revitol na rozstepy

Polecane posty

Hej! Czy jest ktos, kto uzywal tego preparatu? Zastanawiam sie nad zakupem, jestem juz prawie w 7 miesiacu ciazy, nie mam rozstepow jak narazie. Krem jest dosc drogi wiec wolalabym poznac opinie osob, ktore go uzywaly...

Gość wiesz z całym szacunkiem
ale ja w takie rzeczy nie wierzę:O jeśli masz mieć rozstępy, to krem nawet za milion złotych nie pomoże kup oliwkę Hipp albo Babydream z Rossmanna, bo w ciąży podstawą jest NATŁUSZCZANIE skóry i powinno być dobrze;)

jest tak jak napisała koleżanka wyzej. Jak bedziesz miała mieć rozstepy to i tak je bedziesz miala. U mnie bylo tak: moja mama urodzila 3 dzieci i ani jednego rozstepu, moja babcia tak samo a ja odkad pamietam, gdy tylko np. schudłam kilka kg od razu jakis rozstep. Teraz w ciazy do 6 miesiaca nic, (a smarowałam oliwka i takim innym kremem od 4 mc). Od tego 6 mc sie zaczelo:( mam na biodrach, udach, brzuchu i pod kolanami:( i co moge zrobic;/ Naszczescie na brzuchu są one jasniutkie. Natomiast na biodrach takie ciemne, eh.

Gość no ale po kiego ci opinia
jak masz miec rozstepy to i tak bedziesz je miala, nawet przy stosowaniu masci za tysiac zlotych ;/ widac kompletnie zes zielona w temacie! ewentualnie mozemy pogadac o masciach ktore sa NA rozstepy bo PRZECIWKO rostepom najlepsza jest ... zwykla oliwka dla dzieci, no ale jak juz wczesniej ktos pisal, jak masz je miec tonic nie pomoze :)

Zielona w temacie nie jestem, stosuje oliwki i masci przeciwko rozstepom...chodzi mi o to czy ten produkt rzeczywiscie pomaga na juz istnniejacxe rozstepy jesli takowe sie u mnie pojawia. Wiem, ze nie ma na nie rady i jesli maja byc to beda...zastanawiam sie po prostu czy kupic ten produkt jesli sie pojawia czy dac sobie spokoj i stosowac laser np.