Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blueberry000131

Schudłam !!

Polecane posty

Gość Blueberry000131

Czesc! Dla wszystkich, którzy myślą, że jest to nie możliwe! A jednak! Od zawsze zmagałam się z nadwagą i zawsze źle się z tym czułam.Pewnego dnia stanełam na wadze i przeraziłam się nie miłosiernie 78kg ! o nie! stop! Po 2 miesiącach intensywnych ćwiczeń na skakance i tylko na skakance oraz diety ( brak białego pieczywa,słodyczy,cukru do herbaty czy kawy,żadnych tłustych rzeczy) udało mi się! z wagi 78kg zeszłam do 69! Jest to dla mnie motywacja,do dalszych ćwiczeń, bo przy wzroście 169 ważyłam zbyt dużo,ale mam dalszą motywację i pragnę schudnąć jeszcze te 9 kilogramów, które wydają mi się zbędne. Pozdrawiam wszystkich i życzę ogromnej motywacji i samozaparcia bo da się! Z rozmiaru XL lub L noszę M!

Gość to super,
i powodzenia z tymi 9 kg :)

Gość G-G
Gratuluję :)

Gość Blueberry000131
nie dziękuję na zapas! Mam nadzieję, że się uda, po tym co już osiągnełam, wydaje mi się to bardziej możliwe niż kiedykolwiek.

Gość Madddy
Ja schudlam tylko dwa kilo chociaz sie zameczylam na silowni i tez odsunelam slodycze, myslalam ze po takim wysilku to schudne przynajmniej 10 kg, ale widac moj organizm wcale nie chce schudnac. Mam 179 cm. wzrostu i waze teraz 68 kg, jest dobrze.

Gość dssgrgtrgr
kuzwa niemozliwe bys przy 69 kg nosila rozmiar M...chyba ze sporo wiekszy romiar M bo ja przy 53 kg tez nosze rozmiar M

Gość hehe 69
:D

Gość a co!
nosisz M przy tej wadze? ja waże 60 i też M, chyba że jakieś rozmiary zawyżone jak w H&M to wtedy S.

Gość Blueberry000131
Prócz diety i ćwiczeń stosowałam urynoterapię. To działa! Polecam :)

Gość a co!
ale marny podszyw

Gość hghdhdhjd
super :d gratuluję :D:D powodzenia dalej, ciesze sie ze masz tyle sił :D

Gość Blueberry000131
podszyw bardzo marny... po prostu mam taką budowę i potrafię normalnie wejść w rozmiar M. Każdy organizm reaguje inaczej,jedyni potrafią zrzucić 10kg w miesiąc,inni w 2 a jeszcze inni dłużej zrzucają zbędne kilogramy! Generalnie chodzi mi bardziej o to, żeby się nie poddawać,trzeba mieć w sobie dużo samozaparcia. Mnie się w końcu udało,chociaż to nie koniec, więc życzę każdemu walki ducha!

Gość zainrtgbhnjmk
Wiemy ze trzeba zaparcia i czasu. Ale powoli opada się z sił gdy efektysa takie marne. Sama od maja schudłam 9 kg. chciałabym jeszcze drugie tyle....ale stoi w miejscu ciagle............

Gość gallla
...no tak, ja nie mam takiej silnej woli.Schudlam od maja 5kg i wlasnie od wczoraj zjadlam calA tace ciasta weselnego :( nie moglam sie oprzeć.Teraz jestem zla na siebie ,bo trudno mi sie chudnie ze wzg na tarczyce i wiek .No,ale trudno ....trzeba teraz to zwalić.