Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja36127831333123

wszystko jest nie tak..

Polecane posty

powiem w skrócie. na studiach mi nie wychodzi choc nie raz sie staram. studiuje prawo . już straciłam 2 lata. teraz powinnam isć na 5 rok . idę na 3 ale to jeszcze nic bo nie wiem czy je w ogóle skończę bo ktoś kto ma układy na tej uczelni mnie straszył ,że mi tam tak narobi ,że sie nie pozbieram z tego. nie była to moja wina po prostu nie pasowąło mu to ,że go nie posłuchałam i tak mnie teraz straszy( mam nadzieje ,że tylko straszy) z chłopakiem mi sie nie układa ,pewnie nic z tego nie będzie bo jest coraz gorzej Ojciec kłoci się z mamą ciągle , nie wiem czy to sie nie skończy rozwodem.. zaniedbałam przyjaciół. wszystko ,czyje się zagubiona w moim miescie gdzie studiuje i żałuje ,że tam poszłam i na te studia chyba Co mam robić ? :(

Gość wrhrtshbr
wez się w garść i skup na nauce. Nie ma lepszego lekarstwa na takie rozkminy niz uczciwa praca. Na kłótnie rodziców nie masz wpływu, więc trzymaj się od tego z daleka.

Gość lubilubilbui
wyjsc z krainy czarow i zyc w rzeczywistosci. takie ejst zycie. studiami sie nie przejmuj, wazne,ze idziesz dalej. z chlopakiem trzeba sie dogadac. jesli nie, to trzeba sie roztsac. a co do rodzicow-niestety tak w zyciu bywa. trudno,trzeba zyc dalej. musisz zacisnac poślady i isc do przodu. nie ma innej porady

czy dla mnie to już nie ma nadziei? chyba źle wybrałam studia itd wiadomo ,że po prawie be układów jest lipa ,a ojciec miał znajomości ,ale już chyba nie ma bo je zaniedbał poza tym to mnie nie interesuje.. no ale tak rodzice doradzili.. tak samo jak nienawidze tego miasta w którym studiuje oczywiście to tez był pomysł mojego taty ,a teraz steirdził ,że to moja wina bo ostateczna decyjza należała do mnie

wrhrtshbr- to prawda ,ale niestety w naszym pięknym kraju rzadko uczciwą pracą się czegoś dorobisz

up