Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Dzień zły...

Polecane posty

Gość ipla
zajebistydzienwchuj

Gość ja pierniczę nie mogę
ale, że niby dlaczego fatalny? Pogoda nie sprzyja, ale nie mówcie, że dzień fatalny! Do życia się zbierzcie wreszcie!!!

Gość ja pierniczę nie mogę
kurwa, kto by pomyślał, że w takim dobrym humorze dziś będę :P

Gość a nie móglbyś niedziel
po prostu powiesić się - albo coś w tym rodzaju, a nie zawracać wszystkim dupę? Nudny jesteś. Nikt się nie da nabrać - po prostu lansujesz się w taki sposób i myślisz, że jesteś oryginalny, charakterystyczny, że to taki twój styl - a gówno! Jesteś nudnym chłoptasiem i wszyscy mają cię gdzieś.

Gość Blueberry000131
Spróbuj urynoterapi to działa!

No to żeś mi nowość napisała, że jestem nudny. A jaki ma być ktoś kto prawie nigdzie nie wychodzi, a wolny czas spędza albo przed kompem albo w durnym lesie. :O

Gość zaraz tu ciebie zjadą
ten ostatni niedziel masz Dystymię tak jak ja :classic_cool:

ja bym chciała mu pomóc ,po co się dołować piękna pogoda na dworze ,może jakiś spacer ..wycieczka rowerowa? musisz znaleźć sobie jakąs pasje to zmienisz podejście do życia

niedziel, odwiecznie zadaję sobie to samo pytanie :(

ten ostatni niedziel nie wychodząc z domu na pewno nikogo nie poznasz ,chyba ze w gre wchodzi czat a potem realne spotkanie;). Nie mysl o dziewczynach ,masz jakiegoś kolege?

Mam kolegę, ostatnio piję z nim wódkę raz w tygodniu, a tak to się raz na pół roku widzimy bo on ma swoje życie. :O I pasję też mam, chodzenie do lasu, na grzyby i jazda rowerem. To lubię. Ale ostatnio mnie to nie cieszy.

ten ostatni niedziel ale nie masz żadnych zainteresowań : słuchanie muzyki? gra na jakimś instrumencie ,może podróżowanie? ,łowienie ryb itp...jest mase zajęć których można robić latem. Może pora zadzwonić do jakiegoś kolegi z uczelni i się umówić na piwko? albo pograc w kosza,mecz...no cokolwiek;) . Najlepszy sposób na nudę to znaleźć pracę ,nie ważne za ile...ważne żeby tobie sprawiała przyjemność i czas tak abyś nie musiał mysleć o głupotach

pamiętaj jedno że TYLKO OD CIEBIE zależy jak będzie wyglądać twoje zycie ,musisz zmienić nastawienie...otworzyć się na ludzi

No słucham muzyki, jeżdżę często na rowerze... w wakacje mam jakieś tam zajęcia na podwórku, czy to pokosić czy inne takie, zawsze coś się znajdzie do robienia. Ale co robić wieczorami czy w niedzielę? Użalać się nad sobą na kafe :O Zadzwonić... no tak, przez 4 lata nie zadzwoniłem do nikogo i nagle zadzwonię, pomyślą że mi odbiło... zresztą tylko do kilku (na palcach jednej ręki idzie zliczyć) mam kontakt jakikolwiek.

myślę ,że warto byłoby w twoim przypadku poznać kogoś na czacie:) ja tak poznałam mojego mężą;) tylko nie zniechęcaj się po pierwszej porażce