Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolaetka

Wymiana ciuchów-jakaś strona?

Polecane posty

Gość czarna_porzeczka9876
A ja przestrzegam przed wymiankami - lepiej ciuchy, które nie są używane zebrać razem i wystawić na licytację na portalu allegro bądź podarować komuś z rodziny. Wiem, że na wizażu jest tag: ciucholandia, ale tam o wysyłce decyduje ilość przekupek - jeśli jesteś początkująca to będziesz musiała wysyłać jako pierwsza i tutaj też mogą być rozczarowania. Wymianki ciuchów to ryzyko - bo ubrania mogą inaczej prezentować się na zdjęciu niż w rzeczywistości. Bierzesz kota w worku. I możesz wysłać bluzkę w stanie idealnym a dostać w jej miejsce znoszoną i zmechaconą. I druga strona powie ci, że się nie odmienia ! I co pojedziesz na drugi koniec Polski po swoją rzecz ??? Ja nie mówię, że każda dziewczyna jest oszustką - bo zdarzają się uczciwe ale pełno jest cwaniar, które od ciebie by wzięły markowe ciuchy z ostatnich kolekcji a w zamian podesłały ciuchy znoszone lub z lumpeksu. Ja się w swoim życiu wymieniłam 2 razy i za każdym byłam rozgoryczona. Bo ja z racji tego, że musiałam wysłać jako pierwsza straciłam 3 koszulki i spódniczkę w idealnym stanie z Zary po to, żeby otrzymać czyjeś zmechacone i upierdzielone czekoladą legginsy, kilka bluzek z powycinanymi metkami (czyli z lumpeksu) i sukienkę, która miała być w stanie bdb a była upaćkana podkładem i zmechacona - dodam, że rzeczy przyszły nieświeże i brudne. A te gwiazdy zaraz sobie wrzuciły w wątek wymiankowy rzeczy, które im wysłałam :( Od tamtego czasu się nie wymieniam ! A jak mam jakieś niepotrzebne rzeczy to oddaję mojej mamie: to co jej wpadnie w oko zostawia dla siebie a to co jej nie pasuje oddaje swoim koleżankom. I mam problem z głowy.

Gość gość
kto wystawiał rzeczy na wymianki na szafa.pl , co sądzicie o tym portalu???

Gość ELenka08
polecam tanio.co co prawda nie wzmianki, ale super zniżki, można upolować fajne ciuszki

Gość vintedzianka
Wydaje mi się, że na vinted sporo znajdziesz :)

Gość Dankaa
Ja wystawiam na http://wymieniajmy.pl Co prawda to chyba nowa stronka bo za wiele ogłoszen tam nie ma ale całkiem ciekawie zrobiony i poswiecony tylko wymianom.A o to nam chyba w temacie tu chodzi.

Gość gość
Dankaa - adminka?

Gość Dankaa
niestety nie:)))pozdrawiam

Gość gość
Stronka powiem ciekawa, ale chyba młoda bo jeszcze mało ogłoszeń.

Gość Trish24
Wymienianie się ciuchami czy dodatkami do ubrań jest ok, szczególnie jeśli robisz to z przyjaciółką z innego miasta albo wymieniasz z ludźmi przez Internet. Bardzo często wymieniam się ciuchami z moimi koleżankami ale nie tylko bo uwielbiam też portal www.zszafywziete.pl w 3mieście bo można tam się wymieniać ciuchami bez wysyłki czy zbędnych opłat. Same decydujemy co wymienimy i czy się to opłaca. Naprawdę warto się pobawić modą :)

Gość gość
zapraszam wszystkich na stronę można tam za darmo umieszczać swoje ogłoszenia sprzedaży, wymiany ubrań, dodatków, butów, polecam.Wszystko za darmo! www.bazarkowo.pl

Gość gość
"myślałam nawet o zorganizowaniu wymiany wśród znajomych ale niektóre ubierają się tak tandetnie, że szkoda czasu...." mam nadzieję, że twoje znajome to przeczytają, zidentyfikują cię i kopną w d**ę snobko...

Gość bazarkowo
jest nowa strona "bazarkowo.pl"

na facebooku masz dużo grup REGIONALNYCH gdzie można wymieniać ciuchy albo je sprzedawać (tzn dodawać ogłoszenia) ciekawa opcja i zawsze możesz się z tą osobą spotkać nie trzeba płacić za przesyłkę

Gość gość
ja znam stronę na której możecie dodać bezpłatne ogłoszenia w różnych kategoriach -www.bazainfo.pl dodawajcie ogłoszenia i wymieńcie swoją szafę!

Gość Angelika14
http://www.vinted.pl/ polecam :) Jestem tu zarejestrowana od pół roku i jest świetnie, są sprzedarze i wymiany :)

Gość philips da radę
a wymieniała się może któraś z was na tablica.pl ?

Gość gość
Ja mogę serdecznie polecić fintę. portal posiada system komentarzy:) Można wymieniać niepotrzebne rzeczy na punkty, a potem te punkty sprzedać lub wybrać sobie inną interesującą rzecz:) Korzystam z tego portalu już długo i jestem zadowolona. Wg mnie portal godny polecenia! http://www.finta.pl/ref/aga1616 Podaję swojego linka , dzięki czemu otrzymam bonusowe punkty. Pozdrawiam serdecznie

Gość BEONTOP
wymiana ciuszkami w postaci punktów jest mozliwa na www.be-on-top.pl