Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierwiejew88

Czy takie buty pasują??????????????

Polecane posty

Gość Pierwiejew88

Dziewczyny pomożcie. Dostałam w prezencie buty. Są przepiękne, bardzo mi się podobają ( nigdy nie było by mnie stać na takie buty) a do tego są bardzo wygodne. Nie należę do kobiet które często chodzą w szpilkach a jednak w tych butach choć obcas wysoki wcale się tego nie czuję. Buty są w kolorze brudnego beżu a moja sukienka to delikatne ecru. Czy takie buty będą pasować? Nie chcę kupować nowych butów ( białych) wykonanych z imitacji skóry ( chodzi mi głównie o to że boję się że odparzą mi stopy albo zetrą) a kupienie porządnych ale białych butów na raz jest dla mnie bez sensu. Co myślicie? Przecież butów chyba wcale nie widać jak sukienka do samej ziemi?

Gość no chyba cię
coś boli brudny róż do lekkiego ecru?? fuuuu

Gość Pierwiejew88
Nie róż tylko beż a to różnica

Gość co za różnica
i tak nie pasuje nie rób pośmiewiska

Gość Pierwiejew88
Więc Twoim zdaniem jakie pasują? Czekam na konkretna odpowiedź.

Gość Kamilllaaaa
do ecru to tylko ecru / szampański kolor :D

Gość Pierwiejew88
Dzięki

Gość dfvrgvrvr
ee tam pewnie ze pasują wystarczy ze jakis element twojego stroju byl w tym samym kolorze co buty i bedzie git

Gość nie pasują
to wygląda jak ubrudzone kurzem takie buty po co dodatkowo robić takich "efektów" do sukni ;/

Gość lubilubilbui
wstaw foto sukni i foto butow, bedzie prosciej doradzic

Gość dfvrgvrvr
brudny beż jak pokryte kurzem?:D czy ty sie na modzie w ogóle znasz?

Gość dfvrgvrvr
to ze w jakims podrzednym internetowym sklepie buty szare z zamszu nazwano brudnym beżem nie świadczy że to rzeczywiście ten kolor:D tak uważam sie za znawczynię mody bo umiem dobrać ciuchy ty jak widzę nawet odcieni nie rozpoznajesz

Gość Pierwiejew88
no może źle określiłam. Chodzi mi o to że brudny beż to nie kolor typowo beżowy, jasny ale raczej taki przytłumiony. Też zastanawiałam się nad tym czy dobrać jakiś element w tym kolorze tylko problem w tym że nie wiem jaki miałby być to element :)

Gość faktycznie baardzo
tak uważam sie za znawczynię mody bo umiem dobrać ciuchy ty jak widzę nawet odcieni nie rozpoznajesz jak baby na tym niżowym forum znają się na modzie to ja jestem zakonnica :D brudny beż daltonistko jest wszędzie taki sam, nie ważne czy na skórze, zamszu w tym drugim przypadku efekt brudu może bardziej się uwidaczniać ale ty pojęcia zielonego o tym nie masz:D jakbyś nosiła okulary to jeszcze można zrozumieć, ja nie noszę mam idealny wzrok ;)

Oddalając się od dyskusji o odcieniach beżu - Autorko, moim zdaniem spokojnie możesz założyć takie buty, o ile są wygodne i wysokością obcasa pasują do długości sukni. Ja nie miałam butów w identycznym odcieniu co suknia i nie było tego widać, na zdjęciach też nie widać różnicy.

Gość ????????????
daj zdjęia. zreszta jesli piszesz, że te butki takie ładne to zapewne są w modnym i ślicznym kolorze nude :) mmm

Gość ja mam suknię ecru
i zakładam do niej buty w kolorze właśnie przygaszonego beżu. w kwiaciarni dodadzą mi wstążkę na bukiet w takim kolorze. i szczerze mówiąc nie obchodzi mnie co ludzie pomyślą, bo butów i tak nie widać spod sukni. więc moim zdaniem śmiało możesz je zakładać.

Gość autorka sama se
temat podbija dobreee :D

Gość ja mam suknię ecru
o matko, żal mi Was :/ nie jestem autorką, po prostu też mam suknię ecru (jak setki innych panien młodych) i też buty w podobnym kolorze, zapewne nie są identyczne ale podobne. może trudno uwierzyć, ale takie zbiegi okoliczności się trafiają

Gość Pierwiejew88
Właśnie nie pomyslałam, dziękuje napewno wykorzystam ten pomysł poproszę o kokardę do bukietu w tym samym kolorze i będzie dobrze. A mam jeszcze pytanie odnosnie koszuli do garnituru. Jezeli sukienka jest ecru to czy koszula musi byc w takim kolorze bo słyszałam opinię że tak? Co sądzicie?

Gość ja mam suknię ecru
jak kupowaliśmy garnitur to pani doradziła koszulę białą a krawat w kolorze ecru

Koszula oczywiście może być biała, trzeba tylko sprawdzić, czy aby sukienka przy białej koszuli nie stała się pozornie "niedoprana". Jeśli nie ma takiego złudzenia, to może być biel, jak najbardziej. Co do butów to oczywiście beż z ecru świetnie się komponują - nie słuchaj jakichś domorosłych wizażystek. Sama też wybrałabym takie, zwłaszcza, że są z naturalnej skóry, a nie z jakiegoś plastiku, zwanego szumnie skórą ekologiczną.

Gość jest ogromna różnica pomiędzy
brudnym beżem a zwykłym beżem albo jesteście daltonistki albo autorka nie potrafi wyjaśnić w jakim kolorze ma te cholerne buty o które tak się tu wykłócają :O