Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teskniejabardzoo

kto ma podobnie i tez teskni i nie wie czy cos bedzie z tego zwiazku??

Polecane posty

Gość teskniejabardzoo

ehh tak bardzo tesknie i czekam na smsa od niego.. nie wiem czy mu zalezy.. tak juz bym chciala zeby byl obok.. wykonczy mnie to niedlugo:P

Gość teskniejabardzoo
nikt nie teskni?;>

Gość fhfdh
to napisz pierwsza

Gość teskniejabardzoo
latwo mowic:P nie wiadomo czy odpisze a nie chce byc nachalna;/

mam tak samo. ale nic, poczekam czy mój mi napisze jakiegoś esa. ciągle to tylko ja to robię :(

Gość teskniejabardzoo
a dlugo sie znacie?? u nas to skomplikowane bardzo, juz 3 miesiace sie znamy, w pt pisal jak napalony co 5 min, nie odpisywalam mu na kazdego to dzwonil:D teraz juz mnie pisze bo spedza weekend z kolegami;/;/ ale mam nadzieje ze sie dzis zobaczymy a jak to wyglada u was?;>

Gość teskniejabardzoo
piszesz pierwsza? nie powinno sie tak robic, ja nad moim musialam dlugo popracowac zeby zaczal tesknic itp:P trzeba jakos przetrzymac ze nie pisze, ja sie wtedy zajmuje swoimi sprawami:D ale ciezko ehhh

no właśnie piszę pierwsza do niego. znamy się 5 miesięcy. kurczę, sprytnie to zrobiłaś , żeby on do Ciebie pierszy pisał. ale ja strasznie za nim tęsknię. pewnie dlatego, że nie mogę się z nim widzieć na codzień, bo daleko od siebie mieszkamy. ale zaparłam się i wczoraj z nim ani razu nie zamieniłam zdania, nawet nie dzwoniłam. kurczę nie wiem ile wytrzymam.. ale czuję, że jednak muszę dopóki nie zacznie się interesować co się ze mną dzieje.. :P

no właśnie ciężko mi jest wytrzymać. to jest dla mnie taka sama sytuacja jakbym przestała ograniczać się od jedzenia słodyczy :P dobra, przepraszam , że tak późno odp ale zajęta nieco byłam. powiedz co takiego robiłaś, żeby hmn.. widać było , że jednak mu na Tobie zależy? byłaś obojętna? bo z tego co tu piszesz, że pisał do Ciebie Ty nie odp to tak wyglądało jakbyś była obojętna. a potem dzwonił. no kurczę, mój to chyba ani razu do mnie nie zadzwonił tak, żeby pogadać. jedyne co to puszczał strzałki. wiem , że to może i 'dziecinnie' wygląda ale bardzo go kocham :(

Gość teskniejabardzoo
a ile macie lat? bo my po 25, moj tez nieraz mi puszczal strzalki ale jak nie mial nic na koncie, albo pisal sms czy moge zadzwonic, mialam darmowe to dzwonilam i tez nie zawsze;>, ale normalnie to on dzwoni.. nie chodzi o to ze jestem jakas obojetna, poprostu jestem obojetna uczuciowo, facet nie moze widziec ze jestes zaangazowana i zalezna od niego, jak on mi np pisze ze teskni i albo mysli o mnie to ja mu odp "milo:)" albo jakiegos buziaka przesle, bo zauwazylam ze jak na poczatku sama sie do niego odzywalam i pisalam takie bardziej uczuciowe eski to ona zaraz z tekstami ze nie jest gotowy na zwiazek jeszcze, a jak jestem tak troche obojetna to przynosi to zamierzony skutek:)

Gość asienka.-.
ja tęsknie.ale nie napisze pierwsza,bo mam swój honor.

Gość teskniejabardzoo
u nas to skomplikowane bo byl juz jakby koniec tej znajomosci ale zmianilam taktyke:) on to zakonczyl bo nie chcial sie angazowac i ok nie odzywalam sie do niego jakis czas, potem traf chcial ze zobaczyl mnie na miescie z jakims kolega:P bylam wtedy jakos sexy ubrana, i chyba zazdrosc wziela gore:P widzielismy sie ale nie gadalismy, ja tez sie nie odezwalam do niego przez najblizsze dni, w koncu on napisal:D:D i sie zaczelo na nowo:):) teraz jest super bo nie mowie mu o tym czego oczekuje a to dostaje:) z facetami trzeba sposobem postepowac. np nigdy sam mnie nei przytulal to musialam ja sie do niego przytulac, a teraz jak spimy to sie odsuwam i obracam na drugi bok, to wtedy on sie zaczyna tulic i kleic ze szok:) i zasypiamy tak wtuleni, jestem z nim taka szczesliwa, tylko ze jeszcze do konca nie wiem czy mu zalezy bo nadal ma tak ze sie nie odzywa, w sumie codziennie jakis kontakt jest, tel lub duzo smsow lub gg lub spotkanie, ale wczoraj napisal tylko jeden sms i to krotki:( no ale jest teraz z kolegami pija to jeszcze zrozumiem, czekam dzis czy cos napisze

mamy po 18 lat :P no cóż. może i masz rację, że lepiej jak będę obojętna. przynajmniej po tym to albo się odezwie albo i nie. zobaczymy. mi bardzo na nim zależy. on też tak samo mówi. nawet wiersz dla mnie ułożył ;P no ale cóż. zrobię tak jak Ty robisz :) może podziała :)

Gość teskniejabardzoo
czesc anienka:) z tym pisaniem pierwsza nie chodzi o honor, poprostu facet lubi zdobywac:P ale nieraz trzeba czasem napisac pierwsza, zeby okazac ze zalezy, ale nie ze codzinnie, a twoj sie czesto odzywa? tak neiraz mysle ze moze faceci tak maja ze nie potrzebuja codziennego kontaktu

na pewno coś napisze. wiesz, ja ze swoim już raz zerwałam. rozpisałam mu się tak , tak jak Ty tutaj teraz. i wiesz co mi powiedział : dobrze. no myślałam , że się załamę. myślałam, że on wyrazi swoje zdanie co on o tym wszystkim myśli a on tylko: dobrze. to mnie strasznie zirytowało. ale potem zaczęłam go przepraszać itd i wróciliśmy do siebie..

Gość teskniejabardzoo
wiesz jak nie podziala to po dniu dwoch mozesz znow sie ty odezwac i robic po swojemu, nic chyba nie tracisz ze go troche przetrzymasz, jakby byl zly to mozesz sciemnic ze nie mialas za co doladowac kom i ze dopiero teraz sie odzywasz, ale moim zdaniem taktyka podziala:)

Gość teskniejabardzoo
szkoda ze nie moje zadzialac na niego jakos telepatycznie zeby sie odezwal:D hhihi:D tak bardzo bym chciala....

Wiecie jak to jest? W gruncie rzeczy okazuje sie wkoncu, że on czeka na smsa od niej a ona od niego . Oboje czekają w jednym momencie.... Po co czekać? WYZWÓLCIE SIE OD ZŁYCH MYŚLI!!!! Ni jesteś nachalna piszesz bo tesknisz...Tyle...

Gość teskniejabardzoo
hmm ale jak napisze to on niezawsze odpisuje:(

Gość ona670
a ile macie lat?

Gość teskniejabardzoo
ok zaraz poczytam:)

Gość teskniejabardzoo
no mial dlugi zwiazek i pewnie jakies przelotne, mi zawsze srednio wychodzilo z facetami:(

I_Hope Wiecie jak to jest? W gruncie rzeczy okazuje sie wkoncu, że on czeka na smsa od niej a ona od niego . Oboje czekają w jednym momencie.... Po co czekać? WYZWÓLCIE SIE OD ZŁYCH MYŚLI!!!! Ni jesteś nachalna piszesz bo tesknisz...Tyle... tak tyle, że on w ciągu tych 5 miesięcy raz na miesiąc pierwszy do mnie napisał. nie wiem. może zbyt wiele wymagam od niego..

Gość no ręce opadają
O matko.. Dziewczyny po ile wy macie lat? 15? Związek to nie realizowanie taktyki, tylko szczerość i chęć bycia ze sobą. "Nie odezwę się pierwsza, mam swój honor" , "Nie pokażę że jestem zaangażowana".. No ręce opadają jak to czytam.. Jak macie zamiar czaić się jak dzieci w podstawówce to życzę dużo cierpliwości.

no mi z facetami też średnio. może to i głupie co teraz powiem ale chciałabym , żeby ten był ze mną już do końca. tak pomimo tego, że mam te 18 lat zaczynam o nim poważnie myśleć. a z Twoim facetem to sądzę , że powinnaś mu pokazać, że może na Tobie polegać i o wszystkim z Tobą rozmawiać. być może czuje się trochę niepewny w tym związku..

Gość asienka.-.
teskniejabardzoo, no wlasnie nie za czesto sie odzywa,a pozniej obraca kota ogonem i mowi ze to ja sie nie odzywam,fakt ze tylko czasem mu napisze jakiegos smsa,ale nie chce sie narzucac..

asienka.-. właśnie mam ten sam problem. z resztą już pewnie o tym czytałaś..

Gość asienka.-.
odwraca* :P