Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena!

ciąża?!!!!

Polecane posty

Gość Milena!

hej dziewczyny .... Mam pytanie . Robiłam test 22 Lipca czyli 5 dni przed @!!!. Test wyszedł pozytywny ,ale druga kreska była słaba dla potwierdzenia wstawiam zdjęcie:)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7db7045e2d605b6b.html ...........Czy Wam też wyszedł taki test i byłyście w ciąży?? W dodatku pobolewa mnie brzuch jak na @ :((

Gość bardzo ladna
kreseczka, typowo ciazowa. ja mialam podobna przed terminem @

Gość na 100% jesteś w ciąży
gratulacje:)

Gość na 100% jesteś w ciąży
mnie na 3 dni przed @ druga kreska wyszła dużo słabsza niż u Ciebie i oczywiscie jestem w ciąży;)

Gość hmmm385634934
kochana gratulacje, cieszysz się??;-) jesli masz dylemat zrób raz jeszcze;-)

no jasne że to ty, bo to twoje zdjęcie testu w wątku Druga kreska słaba ,ale widoczna każdy ją widzi:) heh... nadal masz watpliwości?

Gość Milena!
Tak ,tak to ja pisałam :)). Ale wciąż się martwię bo pobolewa mnie brzuch:((. A jak tam u Ciebie???:)

Gość Milena!
hmmm385634934 ---- Tak cieszę się bardzo:). Ale wciąż nie umiem w to uwierzyć:). W dodatku ten brzuch :(. Zawsze tak boli we wczesnej ciąży??

Wczoraj i dziś się bardzo źle czułam... mam zawroty głowy, bli mnie brzuch i piersi, mam cały dzień zgagę... i ciągle mi sie spać chcę... W poniedziałek ide do ginekologa... mam nadzieję że potwierdzi moją ciążę...

Gość bardzo ladna
mnie brzuch bolal caly czas az do 8 tygodnia, potem bolal sporadycznie.lekarz mi kazal brac nospe forte 3 razy dziennie i luteine. ps.moja kolezanka tez takie bole miala od samego poczatku i juz urodzila.

nie martw sie bolami, ja mialam długo bardzo bo chyba az do 16-18 tyg, zalezy od tego czy bardzo bedziesz odczuwac rosnaca macice. Gratuluje!!!!!

Gość Milena!
antywszystko dziękuję !!!. Nie martw się na Ciebie też przyjdzie czas:)))) ja się wciąż boję ,że dostane okres i to będzie samoistne poronienie :(((..... Zrobię test we wtorek jeszcze !!

Gość Agggulek255
Napewno jesteś w ciąży. Ja miałam tak samo, brzuch równiez pobolewał mnie jak na miesiączkę ale okresu juz nie dostałam. Teraz rodzę za 3 tygodnie :D

mam synka i chcialam miec drugie jak najdzybciej i udalo sie... ale tylko na chwile. chcialam teraz coreczke:( miala byc Julitka:( a jak chlopiec to Kacper:( bol brzucha straszny, jakby szarpanie od srodka:( i po sprawie:( nie dalo sie nic zrobic:( ale przynajmniej jednego mam

Gość Milena!
antywszystko----tak mi przykro:((... dobrze ,że bynajmniej masz jedną dzidzię ;***.

Gość Milena!
Agggulek255---- dziękuję;). Trochę mnie pocieszyłaś:). A też robiłaś test przed planowaną miesiączką??.. Nie wiem czy się na ty znasz możesz mi powiedzieć w którym tyg. jestem ???. Ostatni okres miałam 23 czerwca cykle mam 34 dniowe!!...

Milena! hehe nie dość że obie jesteśmy w ciąży mniej więcej w tym samym czasie... bo ja ostatnią @ miałam 20 czerwca to jeszcze mamy tak samo na imie... śmieszne:D

Ja tez mialam bole na poczatku ciazy. Pytalam sie lekarza, on powiedzial, ze czesto to rozciaganie sie macicy, ale dobrze jest skontrolowac. u mnie dzieki Bogu wszystko poszlo okey i teraz mam juz ponad roczna coreczke.

Gość Milena!
vanili89 ---hihi na prawdę śmieszne !!!!:)))... a obliczałaś sobie tydzień ciąży??

Gość Milena!
No to pewnie ja też jestem :)).... A owulację miałam albo 12 albo 13 Czerwca:)....

Jutro sie u mnie wszystko potwierdzi bo ide do lekarza:D Ale raczej 3 testy nie kłamią

Gość Czarnaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
Gratuluję dziewczyny ! Ja również jestem w ciąży. Jeszcze nie wiem ile już czasu ale ostatnią miesiączkę miałam 13.06. czekałam na okres i nie przychodził teraz robiłam 2 testy i pozytywnie. Też boli brzuch, plecy, głowa, i te budzenie się w nocy, a w dzień ogromna ochota na sen ... :)

O vanili ja tez ostatni okres mialam 20.06 ;)) No i 5 tydzień leci ... ;) Pierwszy test wyszedl mi pozytywny juz 6 dni przed @! Gratulacje wszystkim !