Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena!

ciąża?!!!!

Polecane posty

Gość Milena!
No to kochana obie jesteśmy w ciąży praktycznie w tym samym czasie !!!:)). Nie ma juz się co obawiać hihi!:)))) Teraz zostało Nam pisanie jak tam Nasze groszki i Nasze samopoczucie GRATULUJĘ !!!!:)

No mam nadzieję... a chociaz będziemy się wymieniac doswiadczeniami przez całą ciążę:P heh

Gość Milena!
No też się zastanawiam jak z Naszymy trminami:)). Ale wszystkiego się dowiemy !!:)). Ja powiem Ci ,że wcale nie mam mdłości ,tylko boli mnie podbrzusze czasem kłuje jajnik ,a tak to nic nie zauważyłam ... No w wyglądzie mój narzeczony stwierdził ,że mam żyły na piersiach;oo. I się cycochy powiększyły!:))A u Ciebie jak tam vanili89??

No u mnie też piersi sa nabrzmiałe i bolą jak nie wiem... oprócz tego kłuje mnie coś w brzuszku... boli troszeczkę, ale podobno to normalne... no i jestem bardzo śpiąca ostatnio zasnęłam w pracy... cały czas mam zgagę i dziś miałam zawroty głowy...

Milenko napiszę jutro jak wrócę od lekarza:P Trzymaj kciuki za mnie a ja za Ciebie:P

Gość Milena!
No to masz niezłą jazdę:)... Myślę ,że już za kilka dni u mnie też zaczną się takie objawy! No ,ale każda kobieta przechodzi ciąże inaczej :))... Teraz własnie siedzę i słyszę jak w moim brzuchu coś bulgocze na pewno nie głód bo zjadłam kolację:))... Nie mam pojęcia co się tam w środku dzieje ;).. Daj koniecznie znać jak wrócisz jutro od gina:).

Jestem po wizycie u lekarza:P Moje bobo ma 3,4mm i żyje 4 tyg i jeden dzień!!! Powodzenia Milenko czekam teraz na info od Ciebie:P

Gość Milena!
Kochana to jak myślisz w ,którym ja jestem ???.... Okres miałam 23 czerwca i cykle mam 34 dniowe;). A masz zdjęcie USG? Super cieszę się baaaardzo:)