Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria 25

Jak ja w ogóle w tej tunice wyglądam??

Polecane posty

Gość Daria 25

Czy mogę w czymś takim wyjść do ludzi??

Gość trochę zmienić
Ja bym do tej tuniki ubrała leginsy i nie takie buty, bo teraz to trochę wyglądasz dziwnie.

Gość sosia
wiesz, nawet fajna ta tunika ale ja np. bym do niej założyła legginsy czarne(do kostki), i jasne buty na obcasie, lub też jakieś botki, ale ne czarne, bo teraz to wyglądasz troszkę jak na pogrzeb ;)

wiesz co zrob tak zanies do krawcowej skroc na wysokosc zakrywajacej lekko tylek (bo teraz jest za dluga i skraca cie i to bardzo !!!!) koszt okolo 10 zl, kup pasek na talie np szaruy jesli nie lubisz kolorow (pasowalby jeszcze zielony i niebieski np) i tak bedzie rewelacja. do dzinsow do leginsow a na wet na gole nogi jesli sa zgrabne! przeciez w koncu bedzie za tylek. ale lepiej do legonsow i spodni. tylko nie dzwonow!!!! rurki najlepiej

Gość garagarahaha
jesteś do niej za niska (za krótkie nogi)

Gość poprostujaaaaaaaaaaaaaaa
Buty tragiczne do tej tuniki. Załóż jakieś inne, bez tego paska koniecznie. Załóż jakiś pas na talię, ale nie czarny!! Najlepiej w kolorze torebki.

Gość moja mała masakra
coś mi tu nie pasuje...

jeszcze jest druga opcja- bez skracania jej. ale scielabym rekawy za to. zrobilabym po prostu sukienke bez rekawow lub z krotkimi rekawkami. taki fason w ogole sie nie nadaje do niczego! naprawde... a przerobki ciuchow fajna rzecz i nie droga... naprawde mam tone ubran ktore poprzerabialam...

Gość wyglądasz jak biedna
sierota z ochronki :-D

Gość Daria 25
Ok, dzięki Wam wszystkim :) Chyba zrobię tak jak piszesz, Elsa21 tzn trochę ją przerobię i będzie pewnie lepiej ;)

a tak w ogole dostalas ja? kupilas na przecenie/lumpeksach? bo jesli tak to przerob nie wyjdzie ci to drogo. gorzej jak sie kupi np za 50 zl i jeszcze dodatkowo przerabiac... ale jak za grosze w lumpeksach to oplaca sie!

na pewno bedzie lepiej. i jesli jeszcze mam doradzic to ta 2 opcja ktora podalam bedzie lepsza- czyli sukieneczka. i kolorowy pasek nawet nie musi byc w kolorze czegos np jak ubierzesz sie cala na czarno to taki kolorpowy akcent czyli pasek bedzie bardzo pasowal i ozywi stroj. powodzenia :)

mozesz pozniej tutaj wkleic zdj i pokazac jak wyszla przerobka :)

Gość Daria 25
Ok :) jeszcze raz WIELKIE dzięki :):):)