Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria 25

A taka wersja z tuniką może być?

Polecane posty

Gość kocham mode....w dolceegabbana
nie podoba mi sie ze ta koszula jest az tak dluga w dzinsach wiesniacko to wyglada...jak chcesz dzinsy to lepiej obcisla koszuke nawet wsadzona do dzinsow a jak chcesz ta dluga koszule to bez dzinsow

Gość no to siup...
jak dla mnie tak sobie..sciagnij te korale.i spodnie..masz ladne nogi wiec ich nie zaslaniaj

Gość a ja myślę, że
ne taki pasek

Gość o kurde, mój
a na moje oko to są te tandetne dzinsopodobne leginsy? strasznie ich nie lubie, koszula łada

Gość bfgnf
mi se nie podoba

Gość ale jajaaaaaaaaaaaaaa
korale nie pasują , koszula za długa , buty źle uszyte - widzę ze wystają palce po bokach . Darowałabym sobie te koszule .

Gość marylin jeansowe
ja bym ubrala czerwone, fioeltowe legginsy badz w panterke, za duzo tu ozdob. tunika jest chyba ciut za dlga, wyzszy obcas, bo cie ten zestaw zkraca..

Gość marylin jeansowe
i te buty moga byc noszone tylko przez kobiety bez halluksow, jakies inne na koturnie przydaly by sie

nie nie i jeszcze raz nie. Skoro masz tak ozdobny (tandetny) :/ pasek to ściągnij te niepasujące korale. Najlepiej jak założysz bardzo cienki delikatny paseczek nie zapinany ale związany na supełek. Poza tym ściągnij te dżinsy bo nie pasują do tej szmizjerki, wygląda jakbys miała fartuch i gotowała obiad. Ubierz czarne metaliczne leginsy te korale ściągnij i załóż delikatny pasek. A najlepiej ubierz tą szmizjerkę na gołe nogi bo tak sie to najczęściej powinno nosić. Buty są ok.

teraz zauwazyłam że to nie dzinsy a leginsy dzinsopodobne :/ ściągaj to dziadostwo bo nsą brzydkie i kompletnie niemodne. Cały strój wygląda tandetnie i tylko szmizjerka jest ok.

Gość leniwamalpaaaa
leginsy w panterke? większej wioski byc nie może... a na focie nie pasuje błyszczący pasek z błyszczącymi koralami. jak choinka...