Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ykur

16letni syn!!!! zamyka pokój na klucz!!!

Polecane posty

Gość ykur

Mam 16letniego syna, chłopak dostał na 16 urodziny swój pokój łącznie z eleganckimi drogimi meblami. I najgorsze jest to że ja go nie mogę skontrolować co on tam robi. Nawet jak wychodzi z domu to zamyka pokój na klucz który bierze ze sobą. Czy powinnam ukraść ten klucz i dorobić??? żeby pod jego nieobecność się tam włamać.

nie wierzę, że istnieją tak głupi ludzie, więc się nie wypowiadam.

syn jest w takim wieku ze potrzebuje troche prywatności.. a ty przestań go kontrolowac

Gość ja sie tez zamykalam zeby
miec swiety spokoj bo nie mialam ochoty na kontakty z rodzina

Gość bvcxzadgh
powinnas go kontrolowac.Moze oglada w pokoju sprosne filmy i wali konia przy tym

Gość ykur
Jakiej prywatnosci? Syn nie ma ani kolegów, ani dziewczyny. Siedzi i zamyka się pokoju a jak wyjdzie to tylko na zakupy po które go wyślę.

jak ja mieszkałam w domu rodzinnym to też miałam pokój na klucz tzn zawsze podpiertalam ten klucz matce i sie zakluczałam i wychodzilam tez z kluczem.. bo Ona mi zawsze grzebała w rzeczach,no i robiła rózne durne rzeczy:O i w sumie do tej pory się nie dowiedziała,że od 16 roku życia tam paliłam 🖐️

powinnas go kontrolowac.Moze oglada w pokoju sprosne filmy i wali konia przy tym :D vo nie mogę z tego . a nawet jak i wali (a to na 100%) to i co z tego?

Gość ykur
Ale klucz powinien być przy mnie. Nie u niego, naturalne jest to że matka trzyma klucz dziecka dopóki ono mieszka w jej domu.

Gość a jaaa bym dorobiła
w końcu nie wiadomo, może ma tam narkotyki,alkohol. Bez powodu na pewno nie zamyka

Gość a jaaa bym dorobiła
lepiej skontrolować niż później płakać...

Gość ykur
Mieszkamy u moich rodziców . Ja po prostu chce miec wszystko pod kontrolą, a wiele razy jak jeszcze nie było zamka w drzwiach to ja i moi rodzice sprawdzaliśmy jego rzeczy(ubrania, meble) co on tam ma.

Gość Adam ojciec
Syn na stówe wali konia , jak tu piszą ! Na pewno zachlapie Ci nasieniem antyczne meble , musisz natychmiast zareagować i zabronic mu takich praktyk ,albo niech robi to przy Tobie !!!!!!!!!!!!!

Gość sdrftghjkll;lkj
zrob to co potrafisz najlepiej, obciagnij faje dziwko

Gość Katjaa
A ja w jego wieku nie miałam własnego pokoju

Gość to tylko podejrzenia
Najprawdopodoniej twój syn praktykuje jakieś techniki autoerotyczne przy akompaniamencie ostrej muzyki i filmach o tematyce otwarcie erotycznej.:classic_cool:

Jak nie ma jeszcze dziewczyny chłopcy w jego wieku już dawno są po pierwszym razie.

Gość czarodziejuk
''A może jest gejem'' No ludzie typowo polskie, zasciankowe myslenie. Z 16 letniego kolesia robic geja. Co to bedzie za kilka lat, pewnie go beda palcami wytykac. A nawet jesli jest sam albo jest gejem to co ? W tym katolandzie to nigdy nie bedzie normalnie