Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetkaaaaaaaaa

Jak to jest z tymi ząbkami ?????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość smerfetkaaaaaaaaa

Mamusie jak to jest z tymi ząbkami ? Mój mały od 2msc już ma spuchnięte dziąsła i od tego czasu ciągle coś gryzie i ślini się strasznie. Teraz ma 6msc i zaczął się straszny okres ale czy to przez ząbki ? Mały jest marudny, ma ciągle zatwardzenie (robi kupki dziennie ale po prostu są twarde nic nie pomaga) , źle sypia, ,ślini się strasznie, wszystko gryzie, ma napady histerii , a do zasypiania czasem podchodzimy po 5-10 razy bo co zaśnie to do minuty jest obudzony i tak w kółko... Jedyne co zauważyłam na dziąsłach to krwawa kreseczka blisko krawędzi dziąsła i prawa jedynka bardziej spuchła od drugiej... Czy to mogą być ząbki ? Jak długo się czeka ?

Gość gsdgasgasdgds
Moje dziecko tez tak miało i kazdy czekał juz na tego zęba pierwszego szukał go a tu ponad 9 miesiecy ma i jeszcze ani jeden nie wyszedł a juz była taka marudna to poleciałam kupić maść na dziąsła żeby nie bolały ale bo byłam pewna że juz idą ząbki śliniła sie mocno marudziła jesc nie chciała ...i czekamy dalej :) Ostatnio miała rozwolnienie myslałam że też moze to jakiś objaw ząbkowania no ale jeszcze nawet nie czuć ostrego spod dziąsełek

Gość smerfetkaaaaaaaaa
no ja 3 dni w nocy dałam panadol bo mały obudził się o 2 i przez godzinę jęczał po panadolu zasnął po 15 min ... jak posmaruję maścią to też widze że małemu ulży ale to tylko na parę minut i znowu marudzenie :( my już tak od 4 msc i mam serdecznie dosyć :/