Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochana upokorzona

niekochana-upokorzona

Polecane posty

kobieta po przejsciach w wieku srednim, w zwiazku kilkuletnim...plany na przyszlosc (oboje w okolicach 40-tki) oatatno nienajlepiej ale po paru latach zawsze wkrada sie rutyna ale bylam czujna.Zauwazylam ze jest aktywny na kilku forach internetowych-nowi znajomi to atrakcyjne kobiety-tlumaczyl ze to znajomi z gier i niewinne rozmowy zalozylam fake profil,zdjecie bardzo atrakcyjnej modelki-przyjal mnie do znajomych bez wahania.Rozmawialismy na chacie kilka razy-wczoraj napisal ze jest singlem od dwoch tygodni bo mial juz dosc swojej czepialskiej kobiety.Dzies sama zagadalam-zapytalam jak tam jego sprawy sercowe a on cytuje: - mam kobiete ale to nie "this right one" zaraz potem przeprosil ze konczy rozmowe ale chce korzystac z pieknej pogody... przyjechal 5 minut pozniej do mnie-nie otworzylam drzwi,nie odbieram telefonu a dzwonil juz kilka razy jestem kompletnie rozbita,nie jestem nastolatka,tak naprawde jestem przerazona.Ma jednak swoja dume i godnosc Boli jak diabli.

Gość klk
bardzo mi przykro że okazał sie takim padalcem ale przynajmniej wiesz że nie jest wart Ciebie, rzuć gnojka

Gość klk
bardzo mi przykro że okazał sie takim padalcem ale przynajmniej wiesz że nie jest wart Ciebie, rzuć gnojka

Gość klk

Gość klk

dodam, że on jest czarnoskóry i mieszka w pobliskim ośrodku dla imigrantów :(

to koniec ale czuje sie jak smiec...wczoraj rozmawialismy o kupnie domu,co za zart :(

podszywy beda mialy przednia zabawe :(

Gość 40-stka
Współczuję. Upokorzenie boli. Nie obwiniaj się, nie pozwól, by samoocena spadła ci na łeb i szyję. To nie ty masz problem, lecz ten pan. Wątpię, czy jest sens kontynuować tę znajomość. Zakończ to elegancko i stanowczo. Najgorsze, co możesz zrobić, to wdawać się z nim w wyjaśnienia.

nie chce z nim rozmawiac bo poraz kolejny bedzie mial milion wyjasnien i znajac jego zdolnosc manipulacji zrobi wszystko bym czula sie winna. Zal mi tylko tych lat.Wczesniej przez kilka lat bylam sama, nawet nie umawialam sie na randki-potem poznalam jego,dalam szanse,teraz czuje sie jak idiotka ktora zmarnowala kolejne lata :(

chcieliśmy kupić mały namiot gdzieś w Kamerunie

w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

Gość 40-stka
Wcale ich nie zmarnowałaś. Masz cenne doświadczenie. Te lata na pewno nie były takie złe, prawda? Pomyśl sobie, że czemuś miały służyć :)

w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość 40-stka
Miałam kiedyś podobną sytuację. Ale u mnie to był dopiero początek znajomości. Nie chcę wchodzić w szczegóły. Z perspektywy czasu, cieszę się z tamtego zawodu i rozczarowania. Mam wrażenie, że uchroniły mnie przed kłopotami większego kalibru. Np. wspólnymi inwestycjami. Ty też wspominasz o planach kupna domu. Pomyśl, jakie to szczęście, że dowiedziałaś się o wszystkim teraz :)

Gość 40-stka
podszywaczu, ten merdający filuternie ogonek.... :D :D

Gość Yukatan koi
Wspolczuje Tylko nie przyznawaj sie ze taka podpuche zrobilas Zobacz czy dalej bedzie flirtowal z modelka

Gość 40-stka
Do podpuchy nie przyznawaj, wiadomo. I jako modelka też zniknij. Oszczędzisz sobie jego dalszych zwierzeń. Na pocieszenie: weź pod uwagę, że w necie pisze się bzdury. Twój misiek szukał tam czegoś, cholera wie, czego? Jak każdy mężczyzna, musiał sobie stworzyć alter ego. Stąd farmazony o samotności, albo pyskującej partnerce.

zawiesilam profil modelki smutno mi , moze to alter ego ale i tak uwazam ze w tym wieku takie cos to jawna zdrada i upokorzenie

Gość 40-stka
Bądź dla siebie teraz miła. Zrób coś, co poprawi ci nastrój i samoocenę :) Anonimowe wygadanie się pomaga na chwilę, ale również napędza smuty.