Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgrfuhrhigvuhriughiru

Czy ta sukienka pasuje na ślub? Nie na wesele!

Polecane posty

Jestem zaproszona na ślub i wesele, ale idę jedynie do kościoła. Chciałabym się gustownie ubrać. Mam 27 lat, mam 168 cm wzrostu, noszę rozmiar 40, w porywach 42, mam kasztanowe włosy do połowy pleców. Wróciłam z urlopu ładnie opalona. Nadaje się ta sukienka?

Gość samoa
ładna, jeśli nie masz brzuszka, to będzie ok

Normalnie już nerwicy dostaję. U ans w pracy istna rewia mody. O tunikach i balerinach mogę zapomnieć. Wszyscy bardzo wizytowo ubrani.

mysle ze sukienka bedzie ok, choc powinnas jakies subtelne dodatki dorzucic (moze np jakis naszyjnik/korale w takim karmelowym kolrze jak pasek? ladnie sie prezentowac moze cos z bursztynem ale nie takie typowe oklepane korale :) zastanow sie czy Ci zimno nie bedzie pozdrawiam

Gość lebiko
pierwsza sliczna, bardzo mi sie podoba. druga tez ok-jak do pracy.

No właśnie myślałam o bursztynie. Są wakacje więc jak najbardziej pasuje. Podpowiedzcie w co jeszcze można się ładnie ubrać do pracy. Coś w tym stylu. Bardziej wizytowo niż luzacko. Jaka fryzura do takiej sukienki? Tej kremowej oczywiście? Myślałam o dwóch warkoczach dobieranych.

Gość aguśśśka89
Ojej bardzo mi się podoba ta druga sukieneczka. Czy ukryje ona wystający brzuszek? Jestem jabłkiem, mam szczupłe nogi ale góra to masakra jakaś. Wszystkie rzeczy muszę kupować numer większe, potem do krawcowej do przeróbki bo spodnie są za szerokie w nogawkach. Ta sukienka z mankietami w paseczki.

do pracy ->poszukaj w sieciowkach, znajdziesz milion kiecek w tym stylu (takie z koszula w wersji poniedzialkowej i bez w wersji sobotniej ;) poza tym spodniczki, spodnie w kancik itp. zainwestuj w kilka dobrej jakosci koszul (nie wszystkie musza byc biale, nawet nie powinny, ale ze dwie w tym kolorze posiadac wypada) wybierz sobie 2-3 pasujace do siebie (i do twojego typu urody) kolory, ktore beda tworzyc baze a propos fryzury na slub, raczej jeden warkocz dobierany niz dwa moim zdaniem. Dwa beda troszke infantylne przy tej sukience i okazji :)

Gość aguśśśka89
Czego omijasz dekolty? Dekolt w serek jest dla ciebie idealny.

Gość 26latka rozmiar 40
przy najmniejszym dekolcie czuje sie jakos tak...;/ straszne wyzywajaco jak dziewczyna z ulicy;/

Gość aguśśśka89
Nie przesadzaj. :D :D Dekolt w serek jest klasyczny i niewyzywający. Wyzywający jest do pępka gdzie cycki są na wierzchu. :D :D